Hogyan tehetném még vékonyabbá a hasam? (kép)
már egy ideje egészségesen étkezek, futok, látom is az eredményt. Ahoz, hogy olyan alakom legyen, mint Dukai Reginának mit kéne még csinálnom ?
elég csak ezt folytatnom ?
Nem kell folytatnod a fogyást ez így jó.
Ha meg Dukait akarsz menj el hasizmozni..
nekem ez az álom.
tudom, hogy a hasizmozástól zsírba nem fogyok, viszont lehet tőle vékonyabb derekam?
Ne hallgass az előzőekre, ha eldöntötted hogy laposabb/kisebb hasat akarsz, akkor vidd végig, bárki bármit mond.
Kevesebbet kell enned, mint most és fogyni fogsz. Nem elég csak egészségesen, 10-15%-kal kevesebbet kell enned. Abszolút nem látszanak ki a bordáid, 3-5 kiló mínusz után sem fog.
Azt sem tudjuk, hány kiló és milyen magas a Kérdező, ezt a 3-5-öt mégis hogyan lőtted be?
Te vagy az, aki itt trollkodik folyton, és minden lányból anorexiásat akar csinálni?
Ez a lány kb 175 cm magas és kb. 65 kg. Ha ennél laposabb hasat akar, akkor fogynia kell.
Hogy lőttem be? Saját tapasztalat alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!