Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 centisen hány kg val...

168 centisen hány kg val vékony vki?

Figyelt kérdés

én 50 se vagyok, mégis most úgy érzem hogy híztam (kilóban nem) de én valahogy úgy érzem..

alig eszek pedig szerintem

ettem reggelire meg tízóraira (1 sajtosrud féleséget fele-fele)

délfele egy almát

3kor tejbegrízet

tegnap: reggelire főtt tojást (2)+fél szleet kenyér

majd később fél szelet kenyér 2 töltött káposztával

ti miket esztek ha súlyt akartok tartani egy nap?

2012. nov. 8. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig az "50 se" elég vékonyka, felszedhetnél inkább 4-5 kilót. Én 169 centi vagyok, 56 kilóval és én azért érzem, hogy le kéne mennie pár kilónak...

22L

2012. nov. 8. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 165 centivel normál esetben 48 kiló vagyok, most 50,5-öt mutatott este, és teljesen kiborultam. :( (Centire pedig nem változtam...)

48-al vékony vagyok, szerintem az jó. Mivel te kicsit magasabb vagy, ezért az az "50 se vagyok" szerintem teljesen jó, nem kell fogynod!

2012. nov. 8. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy a kiló, 168 centihez 47 kilósan is lehet valaki zsíros és plöttyedt, és 62 kilósan is lehet szálkás. Az, hogy sovány-e valaki, vagy nem az nem a testtömegtől függ, hanem a testzsírszázaléktól.
2012. nov. 8. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Az étrended meg szar, gyakorlatilag semmi fehérje nincs benne.
2012. nov. 8. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!