A vékony emberek hogyan tudják megőrizni az alakjukat?
én nagyon kövérnek érzem magam és kíváncsi lennék arra, h hogyan lehetnék én is csinos?
milyen fogyókúrákat próbáljak ki?
157 cm és 67 kiló vagyok :(
lécci segítsetek
Szia, át tudom érezni a helyzetedet. Èn tiniként duci kislány voltam és utáltam. NE(!) kezd bele drasztikus fogyókúrába mert vissza fog ütni és csúnya ördögi körbe fogsz bele kerülni.Meg kell tanulni helyesen táplálkozni. Ki kell ismerned a tested szükségleteit, nem vagyunk egyformák. Nekem a legjobban a kalória számlálás és a szénhidrát számolás vált be a legjobban, mozgással kiegészítve. Ez biztos út a sikerhez :)Ez az oldal segít kiszámolni a napi kalória szükségleted: [link]
Folyamatosan csökkentsd a ch-t, így sokkal könnyebb.
A kérdésedre pedig a válaszom, ha valaki vékony, sportos, valószinüleg jó étkezési szokásai vannak, vagy nagyon jó genetikája. Pár apró trükk.
1. Mindennap minimum 2 liter mentes ásványvíz
2. 25deka zöldség és gyümölcs
3. Ne félj a jó(!) minöségü zsíradékoktól, hiszen ezektöl lehet igazán jól lakni
4. Hetente mérleg, hogy ha baj van, még idöben visszafoghassam magam
5. Ne egyél unalomból, inkább igyál sok gyümi teát, izesítés nélkül.
Ez az oldal is biztosan segít: shapeshifter.blog.hu
Èn nagyon szeretem. Sok sikert és kitartást! :)
Kedves utolsó. Ne olvasgass a fogyókúráknál, semmi értelme. Az, hogy te nem tudsz hízni, ugyanannyira akaraterő, mint a fogyás. Majd ha szép eredményeket értél el, kérlek jelezd, és ne feledd azt se, hogy csak akaraterő kell.
Shapeshifter oldalán minden ott van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!