(18/L) -tetszik egy fiú de tudom hogy ő a vékony lányokat szeret, az ő kedvéért leakarok fogyni . De hogyan?
170cm 80kg vagyok.
Nagyából arányosan oszlik el ez rajtam.
Nem kövér vagyok inkább vaskos/erős testalkatú.
De ennek a bizonyos fiúnak a nádszál vékony csajok jönnek be.
Annyira kedves , megértő, jólehet vele beszélgetni , és még helyes is .
Tudom hogy nincs barátnője , és ha lefogynék szerintem biztos össze tudnék vele jönni.
Csak nem tudom hogy fogyak le könnyedén?
Sportolok , csak a zabálás a problémám ha látom hogy ithon finom a kaja akkor rá járok.
Nem tudom elutasítani az édeséget =( .
Amit szégynenlek.
De most nagyon határozott akarok lenni.
És le akarok fogyni.
Ötleteket várok hogy csináljam ezt az egészet.
Kérlek segítsetek!
Most mondhatnám h téged így szeressen blablabla....
De gondoljuk csak végig? Igazából fogyni akarsz vkiért, hát oké. De att. még nem ebbe a kategóriába illik...
Csak miatta ne fogyj le. Persze, egy jó motiváció, de ha nem össze veled vagy igen, de elhagy, akkor újra enni fogsz és talán még több jön fel.
Plusz, nem akarlak elkeseríteni, de ha alapból erős testalkatú vagy, akkor nem fogsz soha egy modellalkat lenni. Ha éhezel akkor sem.
A 170 cm 80 kiló már koránt sem a vaskos kategória. Én a 63 kilómmal vagyok arányosan telt... Nem a pasi miatt, hanem miattad rád fér legalább 15 kiló fogyás. Ilyen hidegben ezt nehéz megoldani mert futni annyira nem jó hidegben. Biztos a suliba ahova jársz van konditerem vagy a közeletekben hasonló. Amikor tudsz tekerj le olyan 400 kalóriát egy nap mellette lehet ugrókötelezni vagy az elliptikus trénert használni. Interneten rá tudsz keresni fenék, comb has erősítő gyakorlatokra. :) Fenékre mondanak sok csodaszert a súlyzós guggolás a leghatásosabb. Kajáláskor mielőtt eszel igyál meg egy 3-4 deci vizet, így kevesebb anyag fér beléd és hamarabb jól laksz. :) A sima citromos víz nekem serkentette az anyagcserém (szépen szólván sokat járok tőle szarni) ami megint hasznos.
Mikor éhes vagy igyál először (az agy gyakran összekeveri az éhség és szomjúság érzést)
És ha nem tudsz ellenállni mondd meg anyudnak hogy mellőzze a nasit.
Sok sikert :) Én 68-ról fogytam le 60-ra és most jól érzem magam a bőrömben bár rámférne az edzés megint (visszahíztam 62-re. :D)
nos, előszöris, annyit mondanék, hogy én próbáltam már lefogyni fiú miatt... bár ne tettem volna... sose egy fiú kedvéért akarj fogyni, és ne másért, csakis azért hogy jól érezd magadat.. oké, motivációnak jó hogy ha lefogysz összejöhetsz vele, de ne ezért csináld, hanem magadért. :)
kérdésedre válaszolva: étkezz helyesen... egyél sok gyümit, zöldséget, sok fehérjét, szénhidrátból keveset, de valamennyit kell, viszont nem a finomítottat (pl fehér kenyér, finomliszt, stb) hanem teljes kiőrlésűt.. édességet, cukrozott cuccokat, csipszet, sütiket stb, bármilyen nehéz is, próbáld kiiktatni, vagy ha nagyon nem bírod ki, akkor egy kocka 70%os étcsoki nem árt sokat, teis boldog vagy meg a tested sem sínyli meg, ha sütit kívánsz, akkor is csak egyet, és ne a legnagyobbat, csak egy kicsit, és nem minden ízből... egyél sovány húsokat, pulyka csirke, és sok halat.. krumpli tészta amennyire csak lehet szűnjön meg, tésztát ha eszel is, csak durumtésztát... egyébként énis ezt eszem, legutóbb ugyanannyit szedtem mint simából szoktam, de a felével jóllaktam, eszméletlen laktató tud lenni.. :) sok sikert hozzá, de mégegyszer mondom, ne a fiúért csináld hanem magadért.. maximum motivációnak jó az hogy tetszél másnak :):) hajrá!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!