Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » (18/L) -tetszik egy fiú de...

(18/L) -tetszik egy fiú de tudom hogy ő a vékony lányokat szeret, az ő kedvéért leakarok fogyni . De hogyan?

Figyelt kérdés

170cm 80kg vagyok.

Nagyából arányosan oszlik el ez rajtam.

Nem kövér vagyok inkább vaskos/erős testalkatú.

De ennek a bizonyos fiúnak a nádszál vékony csajok jönnek be.

Annyira kedves , megértő, jólehet vele beszélgetni , és még helyes is .

Tudom hogy nincs barátnője , és ha lefogynék szerintem biztos össze tudnék vele jönni.

Csak nem tudom hogy fogyak le könnyedén?

Sportolok , csak a zabálás a problémám ha látom hogy ithon finom a kaja akkor rá járok.

Nem tudom elutasítani az édeséget =( .

Amit szégynenlek.

De most nagyon határozott akarok lenni.

És le akarok fogyni.

Ötleteket várok hogy csináljam ezt az egészet.

Kérlek segítsetek!

2012. nov. 1. 18:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10es vagyok megint... azt elfelejtettem hogy mozgás nélkül nem lehet (vagy lehet, de csúnyán) lefogyni.. ha nem mozogsz, sokkal könnyebben nyúlik a bőröd, és nagyrészt izomból fogysz, nem pedig zsírból.. ami annyit jelent hogy lehet hogy a súlyod csökken, de löttyedt leszel, és a testzsír-százalékod nőni fog... tehát mozgás!! sokat.. és amúgy ne csak a súlyodat mérd... nézd a centiket is, karon mellen derékon csípőn és combon... sokszor a mérleg szinte semmit nem mutat, de centikben látszik a fogyás, mivel a mozgással izomtömeget növelsz, ami nehezebb mint a zsír... :) sok sikert. :)
2012. nov. 1. 18:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Természtesen magam miat is akarok fogyni.

De ez most jó motiváció számomra:)

Futok ....napi rendszerességgel.

2012. nov. 1. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Először is, ha valaki beléd szeret akkor nem fogja érdekelni hogy vékony vagy duci vagy-e. Nekem 3 szerelmem volt egyik sportos másik fele akkora volt mint én a mostani meg mackós. A pasiknak a vékony modell lányok amúgy is csak a mutogatásra kellenek de jobban szeretik ha van mit fogni (bár biztos vannak kivételek) Szóval szerintem nem azon múlik hogy lefogysz-e vagy sem, senki se a testbe szeret bele (ha már ott tartunk hogy jóban vagytok ismeritek egymást) Szerintem ne másért, hanem magadért akarj lefogyni

De hogy válaszoljak

Az kérdéses hogy mit sportolsz. Ha naponta kocogsz, vagy akár sok ideig tempósan sétálsz az jó. A tesi órák meg a hasonlók nem érnek sokat. Az hogy mit eszel azt csak te tudod befolyásolni. De leírom az én mintaétrendemet

R: 2 toast tk kenyér sonkával/ 1 bögrényi diétás műzli/joghurt 2sz jóreggelttel vagy csak magában

T: gyümölcs/ jobhurt néha pár szem maggal (mandula dio stb)/ aszalt gyümölcs/ műzli szelet

E: párolt vagy serpenyőben sült sovány hús félék rizzsel és párolt zöldségekkel

U: gyümölcs/ jobhurt/ aszalt gyümölcs/ műzli szelet

V: túró 1-2 teáskanál lekvárral/ zabkása/2 főtt tojás zöldséggel/ sült hús

lefekvés előtt 3 órával: ugyan ezek kisebb mennyiségben

Általában annyit eszek hogy 1200-1500 kcal körül jönnek ki bár igen erősen szoktam kerekíteni nem akarom hogy a számolgatás a mániámmá váljon. Ebéd után szoktam néha enni egy kis szelet sütit, vagy néha suliba tízórainak kakaós csigát veszek. Lehet a fogyókúrának nem a legjobb, de legalább nem kattogok mindig azon hogy édeset akarok és nem kaphatom meg és nem is falok fel így egy egész sütemény tálat ha elém rakják

2012. nov. 1. 19:41
 14/14 anonim válasza:
En is pontosam ilyen vagyok. Viszont arrol mar leszoktam h csokit vegyek. Ha nincs itthon edesseg akkor elvagyok vagy ha megis megorulok erte akkor edesitovelkeszitek valamit. De ez ritka..viszont haneha van itthon valami (parom vesz csokit aki egy kockat tud megenni .. a tobbi ott marad nekem ) az nagyon veszelyes:D Olvass olyan cikkeket amelyek elrettentenek ..pl hogy milyen bolti termekekbe miket tesznek..ha a boltban tor ram az edesseg ehetnek akkor sokszor eszembe jut a pult elott h mi is lehet benne, mit okoz a sok cukor, adalek stb ez szokott segiteni es kijovok ires kezzel:) A lifetilt.hu oldalon tok hasznos dolgol vannak. Sok sikert de szerintem is onmagad miatt fogyj le mert (remelem nem, de elofordulhat) mi van ha akkor sem jottok ossze? nehogy aztan a csalodastol csokival vigasztalodj...szoval hajra szurkolok!:)
2012. nov. 4. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!