LÉtezik ennyire vékony derék?
Figyelt kérdés
Vagy erre rásegítettek photoshop-pal? Hasonló alakom van, de ahogy megláttam ezt a képet, úgy megirigyeltem ezt a nőt, hogy ennyire brutálvékony derékkal áldotta meg az ég..van ilyen, vagy feljavították a képet?
2012. nov. 21. 09:26
1/13 anonim válasza:
Akár fel is javíthatták, de én inkább a fotózás módjára tenném a voksom, ugyanis sok függhet attól, hogy milyen szögből készítik a fényképet. Szélesebbnek tűnik a csípő, emiatt vékonyabbnak látszik a derék. Egyébként ha hasonló alakod van, az már magában elég, (így látatlanban is :D) ne akarj ennyire véknyat, mert ez már lehet hogy az egészségtelen határát súrolja. :) 23/F
2/13 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi lehet, és kb 59 cm a derekam:D 173 magas vagyok, a csípőm meg 88 kb.
3/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy "valódi" lenne, vagy ha mégis, akkor gondolom 3-4 órákat tölt az edzőteremben.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Második, az durva, ha ilyen magassághoz ennyire vékony:D Az a bizonyos ideális 90-60-90 elvileg 160 cm-s magasságra vonatkozik, te meg egy bő tízessel több vagy..Megkérdezhetem, hány kiló vagy ezekkel az adatokkal?
2012. nov. 21. 10:19
5/13 anonim válasza:
Van ennél sokkal vékonyabb derék egy nőnek aki egész életében fűzőt hord de sztem ez inkább photoshop bár kitudja
6/13 A kérdező kommentje:
Erre gondolsz? Mert szerintem ennél gusztustalanabb nem létezik...hiába vékony a dereka, olyan szinten el van deformálódva, hogy azt elmondani nem lehet, és olyan mintha a hasába préselődne bele minden, amit a derekáról lekarcsúsított..
Viszont a kérdésben linkelt csajnak baromire bejön az alakja.
2012. nov. 21. 10:28
7/13 anonim válasza:
a lába is nagyon vékony egyébként, szóval ez elég reálisnak tűnik, csak a vörös szín zavarja meg a szemet egy kicsit
8/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem a lába nem vékony, az pont jó. Szerintem az egyetlen hátránya ennek az alaknak (körte/homokóra, vagy a kettő keveréke), hogy az ilyen alkatú csajoknak nem igazán lehet vékony lába. Én is ezzel szenvedek, hiába vékony a derekam, meg a felsőtestem, ha csípőtől lefelé nem vagyok elégedett magammal, és egy deka nem megy le fenékről, combról.
2012. nov. 21. 10:49
9/13 tetro válasza:
A karon látszik, hogy cseppfolyósítással ps-ben össze van húzva az egész lány. Nézd meg a kar és a póló találkozásának vonalát. Ott valami nem stimmel.
10/13 anonim válasza:
Azért van, mert egyrészt szűkített fazonú a felsője, viszont rálóg a nadrágra, ami meg ugye ott kicsit "kinyomja", másrészt meg mert terpeszben áll, így optikailag vastagítja az alsó felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!