Szerintetek mi visszataszitobb? Kicsit vastagabb derek, de formás láb és fenék, vagy nagyon vékony lábak, lapos fenék, es egy kissebb derek?
Sajnos nincs jo alakom, eleg keskeny a csipom, es nem vagyok valami homokóra... ezért ha lefogyok, olyan vékonyak a lábaim, h nemmerek szoknyát húzni, ha viszon egy kicsit hizok, akkor meg szeles a derekam, mert elsosorban oda megy minden...
Szerintetek mit tegyek? tudom h nincs helyi fogyás, de hogyan lehetne segíteni az alakomon? Most 167 cm és kb 56-57 kg lehetek, de voltam 51 is(az nagyon gáz volt a fenekemen)
Mi az, hogy visszataszító? Miért lenne bármelyik is az?
Csak az alakodhoz megfelelő ruhát kell megtalálni.
Fogadd el magad, ilyen vagy.
Egyébként nekem az első opció a szemrevalóbb, de ez teljesen szubjektív.
Nekem pont az ilyen alkatú lányok tetszenek. Ez a nagymellű, vékony lábú. Egyébként erre felé a vékony láb a divat, minden lány olyat szeretne.
Nekem bejön ez az alkat, soványan és kövéren is, kifejezetten vonz.Pláne, ha még göndör is! Vannak ilyen nők szerencsére nem olyan ritkA. A lényeg, hogy előnyös ruhákat hordjon!
"A divat első számú parancsa, hogy érezzük jól magunkat a viselt ruhában. Nincs stílustalanabb nő annál, mint aki bizonytalannak érzi magát a ruhájában."
(Coco Chanel)
Testtípusok és a hozzájuk illő ruhadarabok:
(Vegyünk fel egy szűk nadrágot és pólót, álljunk a tükör elé és próbáljuk meg meghatározni melyik testtípusba is tartozhatunk.)
Téglalap alkat jellemzői:
hosszú, egyenes mellkas
szinte láthatatlan derékvonal
lapos csípő
egyenes comb
bátran viselheti:
dupla soros gombolású blézer
Chanel típusú kosztümkabát
egyenes vonalú ing
rövid kardigán
szűkszoknya
szűk szárú nadrág
egyenes szárú farmer
ingruha
!!!!!!!!!!!!!!! ingruha!!!!!!
Tölcsér
Jellemzõi: széles váll, kis mell, keskeny csípõ, karcsú lábak
Sztárpélda: Cameron Diaz, Elle MacPherson, Naomi Campbell
Ezt viseld: aszimmetrikus átlapolós kardigán, egysoros gombolású kabátok, rakott szoknya
Ezt kerüld: vastag talpú cipõ, válltömés, alaktalan felsõk, háromnegyedes ujj
Nyalóka
Jellemzõi: nagy mell, karcsú derék, keskeny csípõ, karcsú lábak
Sztárpélda: Angelina Jolie, Uma Thurman, Susan Sarandon
Ezt viseld: ujjatlan topok blúz felett, pici, egyenes sarkú cipõk, rakott szoknya, jól pozicionált nyakbaakasztós bikini
Ezt kerüld: kerek nyak, magas derekú nadrág, boleró, vastag felsõk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!