Szerintetek mi visszataszitobb? Kicsit vastagabb derek, de formás láb és fenék, vagy nagyon vékony lábak, lapos fenék, es egy kissebb derek?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs jo alakom, eleg keskeny a csipom, es nem vagyok valami homokóra... ezért ha lefogyok, olyan vékonyak a lábaim, h nemmerek szoknyát húzni, ha viszon egy kicsit hizok, akkor meg szeles a derekam, mert elsosorban oda megy minden...
Szerintetek mit tegyek? tudom h nincs helyi fogyás, de hogyan lehetne segíteni az alakomon? Most 167 cm és kb 56-57 kg lehetek, de voltam 51 is(az nagyon gáz volt a fenekemen)
2011. máj. 26. 08:09
11/13 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat :) amugy már rég sportolok (kisebb nagyobb intenzitással), karateztam is 4 evet, meg jo nagy turakot bicikliztem es izmosak a labaim, azzal nincs gond, csak az zavar, h nincs karcsu, noies derekam, hanem szinte egyben van a csipommel :(
2011. máj. 26. 10:14
12/13 anonim válasza:
Meg kell szokni, szép az is. Csak keress olyan ruhát, ami jól áll.
13/13 anonim válasza:
Mindennél van rosszabb:-D
(165/69, 77-es "derék", 100-as "csípő", combonként 62 cm körbe... hát "szép" vagyok, na...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!