Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi visszataszitobb...

Szerintetek mi visszataszitobb? Kicsit vastagabb derek, de formás láb és fenék, vagy nagyon vékony lábak, lapos fenék, es egy kissebb derek?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs jo alakom, eleg keskeny a csipom, es nem vagyok valami homokóra... ezért ha lefogyok, olyan vékonyak a lábaim, h nemmerek szoknyát húzni, ha viszon egy kicsit hizok, akkor meg szeles a derekam, mert elsosorban oda megy minden...

Szerintetek mit tegyek? tudom h nincs helyi fogyás, de hogyan lehetne segíteni az alakomon? Most 167 cm és kb 56-57 kg lehetek, de voltam 51 is(az nagyon gáz volt a fenekemen)

2011. máj. 26. 08:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat :) amugy már rég sportolok (kisebb nagyobb intenzitással), karateztam is 4 evet, meg jo nagy turakot bicikliztem es izmosak a labaim, azzal nincs gond, csak az zavar, h nincs karcsu, noies derekam, hanem szinte egyben van a csipommel :(
2011. máj. 26. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg kell szokni, szép az is. Csak keress olyan ruhát, ami jól áll.
2011. máj. 26. 13:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Mindennél van rosszabb:-D

(165/69, 77-es "derék", 100-as "csípő", combonként 62 cm körbe... hát "szép" vagyok, na...)

2011. máj. 26. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!