Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalóriát ettem?

Hány kalóriát ettem?

Figyelt kérdés

Lécci haggyatok a kalóriatálbázattal, én azt nem tudom számolni:D Nem ismerem annyira a dekát meg ilyenekXD

szóval:

reggeli - kimaradt( nem direkt, túl későn keltem)

ebéd - aziskimaradt

uzsonna - 2 puffasztott risz + 3 tojás

vacsora - 3 tojás + 1 egész és még egy fél paprika és 2 szelet paradicsom

este - egy kis sárga dinnye (nemsok minimális)

és este kocogtam 20 percet +10 perc torna

Lehet hogy kevés, de véletlenól sikerül így ez a napom :/

Nem akartam telezabálni magam.

2009. aug. 16. 03:37
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez nem valami jó. Ez kb. 500 kalória és nem volt reggeli meg ebéd. Ez baromi egészségtelen és számíthatsz rá, hogy ha leadsz így valamennyit, akkor vissza fog jönni, ha utána kicsivel is többet eszel. A súlyodtól, korodtól, nemedtől függ, hogy mennyi kalóriát kellene bevinni, de 1000-nél nem kellene semmiképp sem kevesebbet. Ezzel épp az ellenkezőjét fogod elérni, mint amit szeretnél. Tudom, én is csináltam ilyet régen. Mindig visszahíztam. Amióta normálisan eszem, ez nem történik meg.
2009. aug. 16. 07:18
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként ha ennyire lusta vagy, akkor mert várod el másoktól, hogy helyetted számoljanak. Minden élemiszeren rajta van a kalóratartalma, meg az is, hogy egy csomagban hány dkg illetve darab van. Osztani, szorozni, összeadnia azért csak tudsz?!?!?
2009. aug. 16. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

"Lécci haggyatok a kalóriatálbázattal, én azt nem tudom számolni:D Nem ismerem annyira a dekát meg ilyenekXD "

Ha ennyire sötét vagy, akkor miért fogyókúrázol? Nem való ez neked...

2009. aug. 16. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
szerintem te egy óriási gyökér vagy. a hócipőm tele van a sok s.ggfejjel, akik azzal akarnak lefogyni, hogy megoldást várnak ettől az oldaltól.
2009. aug. 16. 13:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi van ??? :D hát én csak ennyit kérdztem, erre ti lehurrogtok, amúgy igen enm tudom számolni a dekát, nem nagyont tartok még felnőttkorban hogy ismernem kéne 10 dkg hány darab ez meg az. 8-)
2009. aug. 16. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Kicsim, gyerekként meg miért nem sportolsz inkább? Érdekes módon a kalória fogalmával tisztában vagy, a dekával meg nem? Hát, ez igen szomorú... "Nem tartasz még felnőttkorban" - és még beszélni sem tudsz...
2009. aug. 17. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
60%

"nem nagyont tartok még felnőttkorban hogy ismernem kéne 10 dkg hány darab ez meg az"

Drága kérdező! 17 évesen én se 'számítom magamat nagyon a felnőtt korba', de tisztában vagyok a fogalmakkal. A 10 dekát a nagyok és a kicsik is úgy tudják megállapítani, hogy elővesznek egy konyhai mérleget. Csodálatos találmány és nem harap ám! Később szemre is tudod majd körülbelül, hogy mennyi, hiszen nap mint nap leméred a kajádat.

Szerintem olvass utána a témának, vagy kérdezz egy szakértőt, mert a butaság sugárzik a kérdésből, a fogyis napod összetételéből és a stílusodból is...

Üdv!

2009. aug. 17. 12:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem baj, csak tudok valamit hogyha fogytam 8 kilót 2 hét alatt. :) és sokkal látványosabb mint fiogysz 3 hónap alatt 1 kilót, mert így egészséges XD
2009. aug. 17. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
És egy hónap múlva itt a következö kérdésed, hogy miért hiztál a 8 kiló helyett 15-öt vissza...
2009. aug. 17. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nem használok mérleget és nem így számolgatom a kalóriákat. A legtöbb dologra rá van írva, a neten ki lehet keresni...nem kell itt pontosan grammra tudni. Az ember látja szemre, hogy kb. mennyi. Felesleges lenne időt tölteni méregetéssel. Ha azt eszed, ami egészséges és nem esel túlzásokba, eredményes lesz a diétád. Lehet, hogy nem érted kérdező a lényeget...ha lefogysz 8 kilót havonta, úgyis visszajön főleg ha abbahagyod a diétát. Életmódot válts és akkor nem jönnek vissza a kilók. Látványos fogyás? De meddig? Kb. 2 hónapig lesz eredménye. Reggel egyél sokat, ne este. Étkezéseket nem szabad kihagyni. Nagyon egészségtelen.
2009. aug. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!