Sokat ettem ma? Vagy hány kalóriát? 14/L
szerintetek ez sok ?
reggeli : egy tejeskávé kb 60 kcal + 3 pizzás abonet és arra egy kis sajt ami max 50 kcal volt
ebéd: 1 tányér székelykáposzta + 1 alma
a székelykáposzta: savanyúkáposzából és kacsaszívből ( nem zsirosból )meg 1 kis paradicsomból áll
174 cm vagyok és 54 kg még így sem sok ?
amugy ma egy almát terveztem még enni
Érdekes a fiatal lányok nagyon szeretnek ezen problémázni.
Szeretnélek megnyugtatni hogy nem fogsz csak úgy pikk-pakk elhízni. Valószínűleg a genetikád és az életviteled miatt kb ugyanennyi kaját és kalóriát ettél 1hónapja is meg egy éve amikor ez az egész kalóriásdi még nem érdekelt. A szervezetünk naggyából tudja hogy nekünk mi a jó.
Ha valaki annyira könnyen hízik, és valamiért nagyobb az étvágya a kelleténél akkor az már gyerekkorában is kövér.
Persze aki gyerekkorában sovány az is el tud hízni. De ehhez drasztikus változások kellenek pl rá kattanni a gyorskajára, vagy a korábbi intenzív sportolást teljesen abbahagyni.
belvárosban nincs park? vagy mi?
alig ettél valamit, pedig a súlyod meg a normális alsó tartományában van + rendszeresen sportolsz, tehát vannak izmaid is....nem értem ezeket a mai gyerekeket
amúgy lehet számolni
kcal.hu
én a 161cm-el voltam 54kg,és vékony voltam,ugyhogy
légyszi inkább ne fogyózz tovább,mert nagyon csúnya leszel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!