Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem? Mennyi kalóriát...

Sokat ettem? Mennyi kalóriát összesen? Meglátszik ez a súlyomon?

Figyelt kérdés
Ma reggelire ettem 2 kicsi halacskát, amit nyagybátyám fogott és egy fél szelet barna kenyeret, utána pedig egy joghurtot...Ma ebédre pedig megettem egy kicsi cső kukoricát,s utána avokádó salátát egy kis szelet barna kenyérrel... Nemrég jöttem haza táborból és 2kg fogytam le... félek, hogy visszaszedem...így most 155cm és 48 kg vagyok... amit ma megettem az összesen mennyi kalória? És sokat felszedtem ma ezektől? Úgy tervezem, hogy ma már többet nem eszem. Valamint hallottam egy olyant, hogy délután 2-ig semmi sem hízlal...ez most igaz vagy sem? Mert ha úgy vesszük én ezt betartottam... Akkor...
2011. aug. 5. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem hízol meg, kalóriában nem vészes, és egyél vacsorát. Ha szerinted sok volt, inkább mozogd le. De nem volt az.
2011. aug. 5. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Vigyázz, ma már semmi ne egyél, különben később kerülsz kórházba!

Szánalmas vagy, számold ki mennyit ettél, de saccperkábé max. 400-at.

2011. aug. 5. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:

én meg azt hallottam, hogy a télapó ajándékot hoz december 6-án...

[link]

[link]

[link]

számolj!

de egy naptól nem fogsz elhízni és vacsorázzál valamit, nem jó éheztetni egész délután a szervezetedet...azonkívül süt a nap, használd ki és menj sportolni valamit a szabadban

nem mellesleg egyáltalán nem ettél sokat

2011. aug. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!