Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez súlytartás? Hízós?

Ez súlytartás? Hízós?

Figyelt kérdés

Reggeli:6kor 1 zsemle egyik fele felvágottal a másik fele lekvárral+cappucino+ 1 kit kat

tizórai:mini kokuszos csiga+ 1 túrórudi(nagy) + vanillia turmix+tejbegriz kakaos kristálycukorral

Tizórai: fél alma

E: egy abonett

2012. nov. 19. 10:28
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és tízóráinál egy kokuszos mini fánk is volt:S
2012. nov. 19. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden attól függ mennyi a napi kalóriaszükségleted és, hogy ezt átléped vagy alatta maradsz.

Számold ki a napi kalóriaszükségletedet és, ha alatta maradsz akkor nem fogsz hízni.

[link]

De ettől függetlenül próbálj meg több egészséges ételt, zöldséget és gyümölcsöt enni.:)

2012. nov. 19. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Te csak ilyen fos kajákat eszel? Mert keveset eszel kevésszer, de az "legalább" mind hulladék.
2012. nov. 19. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
most arra hajtasz, h cukorbeteg legyél?mert jo uton haladsz, ennyi édesség és még csak a nap fele telt el, hol a fehérje?es ebedre a rendes meleg kaja?? ettol cs hizni lehet, de ha azt akarsz persze jo uton haladsz.
2012. nov. 19. 12:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy normális. Az első két étkezésre megeszel 3 napra való édességet, utána meg koplalsz.

Ettől csak megbetegedni lehet.

2012. nov. 19. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem egészen értem, hogy mi is a kérdés pontosan. De ennyi szemetet szerintem még egy kövér ember sem eszik egy nap, ill fél nap alatt..

Súlytartáshoz nem jó, pillanatok alatt nagyon sokat fogsz felszedni!

2012. nov. 19. 12:08
 7/9 A kérdező kommentje:
most vagyok 50 kg reggel 168 cm...
2012. nov. 19. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
LOL
2012. nov. 19. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Bevallom, én is így étkeztem...

Meg is lett az eredménye: cukorbetegség.

Kérdező,te ne akarj beteg lenni!

2012. nov. 19. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!