Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak le, kb.5 hét...

Hogyan foggyak le, kb.5 hét alatt?

Figyelt kérdés
Csak egy pár kilót kellene leadjak magamról, de csak 5 hetem van. Elég lusta vagyok, de most elhatároztam, hogy tényleg megcsinálom. Valami olyan módszer kellene, amellyel nemnagyon válok ki a családból (étkezésre gondolok), mert még csak 14 éves vagyok :).

2012. nov. 14. 21:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen ne kezd óriási fogyókúrába mert most fejlődik igazán a szervezeted. Pláne ne 5 hét alatt akarj lefogyni.

Hosszú távon és kímélő módon úgy fogyhatsz ha elkezdesz sportolni. Ja, és nincs több csokoládé,jégkrém, sütemény és cukros üdítő.

Ezen kívül minden mást egyél/igyál.

2012. nov. 15. 12:32
 2/12 anonim válasza:
100%
kenyérből teljes kiőrlésűt, lisztet próbáld meg kerülni, amennyire tudod. reggelire egyél natúr zabpelyhet joghurttal.
2012. nov. 17. 13:45
 3/12 anonim válasza:
100%
14 évesen még ne akarj fogyózni, hacsak nem vagy 100 kg, vagy cukorbeteg. 5 hét alatt nem jó fogyni, túl gyors, ami gyorsan megy le, gyorsan jön vissza, akár kamatostul visszahízva. Fogyni lassan kell és stabilan.
2012. nov. 17. 19:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos egyszerű és egy hónap alatt7kg körül le lehet adni vele és nem is halsz éhen.

Nos amit viszont el kell felejtened az az összes tészta,kenyér,pékárú,meg a cukor.Cukor helyett használj édesítőszereket.Legyen az étkezésed mindig rensdszeres és 3-4 óránként egyél.

A kenyeret tudod helyettesíteni puffasztot rízzsel(nem olyan gáz) ,Húsokat és zoldségeket bátran eheted, sajtból is van egy fajta amit bátran ehetsz ez a mozarella sajt.Próbáld minden kaján figyelni a szénhidrát tartalmat.Nézz utána mennyi az egészséges bevitel egy napra és számolgathatsz.

Ja igen almát minden nap egyél én úgy szoktam hogy 7kor reggeli 10kor 2 alma ,délben ebéd majd 3 kor alma majd 6körül vacsora és ezt így minden nap.

És csak akkor fogsz elérni valami ha eljársz melette sportolni.

Pl ha napi km-ert lefutsz ,majd fél órát edzel mondjuk felüléssel meg ami megmozgat akkor 1hét alatt 5 kilót le lehet adni ha mindennap csinálod.Szóval érdemes az egészséges táplálkozás mellé sportolni is.És ne legyél lusta mert akkor soha nem fogsz semmit sem elérni az életben!!!

2012. nov. 17. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
21:15 1 hét alatt 5 kg... Azt nem tudom tudom hogy gondoltad.
2012. nov. 17. 22:30
 6/12 anonim válasza:
almával :D ami tele van fruktózzal, gratulálok. :)
2012. nov. 17. 22:33
 7/12 anonim ***** válasza:

# 5/6 tegnap 22:30

Ha keményen sportolsz és rendesen eszel simán le megy az az 5kg főleg ha van miből mert olyankor az első kilók nagyon könnyen mennek le utána már nehézkes nagyon.

Utolsó!

Mi a bajod az almával? Te milyen étrend szerint élsz hogy ezt megveted?

2012. nov. 18. 19:18
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi minden választ. igazából a szaladás elég nemjó ötlet most, merthogy itt hideg van, de valamit kitalálok.
2012. nov. 18. 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:

# 7/8

Igenám, de ő azt írta, hogy csak pár kiló. Ezekszerint nem lehet rajta sok felesleg, tehát tuti nem ad le 5 kg-t egy héten. Ahhoz vagy 80-100 kg-snak kéne lennie.

Ha én egy hét alatt leadnék 5 kilót, akkor az pont jó lenne, de milyen jó is, egy hét alatt...:D

2012. nov. 18. 20:41
 10/12 anonim válasza:
Ha a szaladáshoz hideg van, akkor válassz más sportot. Aerobik, szobabicikli, teremlabdás sportok (kosár, kézi, teremfoci, röplabda), úszás.
2012. nov. 20. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!