Hogyan foggyak le, kb.5 hét alatt?
14 évesen ne kezd óriási fogyókúrába mert most fejlődik igazán a szervezeted. Pláne ne 5 hét alatt akarj lefogyni.
Hosszú távon és kímélő módon úgy fogyhatsz ha elkezdesz sportolni. Ja, és nincs több csokoládé,jégkrém, sütemény és cukros üdítő.
Ezen kívül minden mást egyél/igyál.
Nos egyszerű és egy hónap alatt7kg körül le lehet adni vele és nem is halsz éhen.
Nos amit viszont el kell felejtened az az összes tészta,kenyér,pékárú,meg a cukor.Cukor helyett használj édesítőszereket.Legyen az étkezésed mindig rensdszeres és 3-4 óránként egyél.
A kenyeret tudod helyettesíteni puffasztot rízzsel(nem olyan gáz) ,Húsokat és zoldségeket bátran eheted, sajtból is van egy fajta amit bátran ehetsz ez a mozarella sajt.Próbáld minden kaján figyelni a szénhidrát tartalmat.Nézz utána mennyi az egészséges bevitel egy napra és számolgathatsz.
Ja igen almát minden nap egyél én úgy szoktam hogy 7kor reggeli 10kor 2 alma ,délben ebéd majd 3 kor alma majd 6körül vacsora és ezt így minden nap.
És csak akkor fogsz elérni valami ha eljársz melette sportolni.
Pl ha napi km-ert lefutsz ,majd fél órát edzel mondjuk felüléssel meg ami megmozgat akkor 1hét alatt 5 kilót le lehet adni ha mindennap csinálod.Szóval érdemes az egészséges táplálkozás mellé sportolni is.És ne legyél lusta mert akkor soha nem fogsz semmit sem elérni az életben!!!
# 5/6 tegnap 22:30
Ha keményen sportolsz és rendesen eszel simán le megy az az 5kg főleg ha van miből mert olyankor az első kilók nagyon könnyen mennek le utána már nehézkes nagyon.
Utolsó!
Mi a bajod az almával? Te milyen étrend szerint élsz hogy ezt megveted?
# 7/8
Igenám, de ő azt írta, hogy csak pár kiló. Ezekszerint nem lehet rajta sok felesleg, tehát tuti nem ad le 5 kg-t egy héten. Ahhoz vagy 80-100 kg-snak kéne lennie.
Ha én egy hét alatt leadnék 5 kilót, akkor az pont jó lenne, de milyen jó is, egy hét alatt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!