Pillanatnyilag 61 kg vagyok, szeretnék lefogyni minimum 5-6 kg-ot hiper szuper gyorsan, mondjuk 2 hét alatt. Legfőbbképp a hasamon van, meg a combomon felesleg. Hogyan foggyak le torna gyakorlatok, meg fogyókúrák segítségével?
dr steinberger méregtelenítő kúra, 5napos. neten nézd meg. nekem 5 kg simán lemegy ez alatt. ez jó alap a diétához.persze ha másnap megeszel egy fazék töltöttkáposztát akkor vissza is ugrik vagy 2kg :) szóval utána szépen diéta. nekem ami még bejött: reggelire fitt-foma tea,pirított abonettel,sonkával,sajttal. sok gyümölcs,este fehérjeturmix. ebédet normálisan ettem,de vettem be hozzá almaecet kapszulát
ha még tornázol is hozzá,akkor feszesebb is leszel
Heti 0,5-1 kg az egészséges és tartós fogyás, az első hetekben lemehet több is, de az nem zsír. Persze lehet ennél gyorsabban is fogyni, pl. koplalással, csak van egy pár hátránya: utána visszahízod mert belassult az anyagcseréd, rohadt egészségtelen, illetve hiába leszel így könnyebb, attól még nem lesz jobb az alakod, mivel az izmaid is eltűnnek.
Itt számold ki, mennyi kalóriát kell enned, ezt tartsd be, ezenkívül heti 3-5-ször 1 óra futás, bicikli vagy úszás, görkori, ugrókötél. Emellett mehetnek a tornagyakorlatok, ha van még rá időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!