Hogy tudnék fogyni minimum 5 kg-ot?
Nagyon szeretnék legalább ennyit lefogyni, nagyon zavar, hogy ilyen kövér vagyok!
164cm-hez 70 kg vagyok!
2 éve híztam meg, akkor 58-60 voltam, legalább 65-re szeretnék vissza fogyni!
Segítsetek konkrét dolgokkal4 Köszönöm!
164 cm-hez 60kg körül lenne ideális. Mozogj és figyelj az étkezésre ennyi a lényeg. A mozgás lehet bármi, de olyan legyen amit szeretsz és van hozzá kedved, úgy sokkal könnyebben fog menni. Pl. futás, bicaj, úszás, görkori, aerobic, stb. Heti 3x egy órát mondjuk.
Étkezésben amennyire tudod kerüld a fehér lisztes dolgokat, burgonyát, édességeket és cukros üdítőket, zsíros és olajos ételeket, fehér kenyeret, tésztaféléket.
Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és fehérjedús ételeket (csirke, hal, túró), igyál minél több vizet.
Vegyes, tudatos étrend, és mozgás. Türelem = idő
Okosabb volna protein, nyers vagy párolt zöldségek, esszenciális zsírsavak, lassú felszívódású csökkentett szénhidrátokban gondolkodni!!! Továbbá megfelelő, napi 3 litet ásványvíz, gyümölcstea, tea kortyolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!