Hogyan lehet 2 hónap alatt minimum 10 kg. fogyni?
Sziasztok!!!
Én 17 éves lány vagyok 82 kg és 17 cm. Nekem sem ártana a fogyás. Én is le szeretnék fogyni nyárig legalább 10 kg-ot, és még legalább 10 kg-ot az érettségiig, mert nem szeretnék dagadt lenni a ballagáson, a tabló képemen.
A fogyáshoz sok segítség kell, valaki egy jó fogyókúrát ajánlhat nekem is.:):):)
Szerintem ne akarjatok ennyi idő alatt ilyen sokat fogyni, mivel nagyon nem egészséges! Plusz a bőrötök is megnyúlhat, attól függetlenül hogy fiatalok vagytok.
Nekem egy barátnőm kb 7-8hónap alatt drasztikusan lefogyott a 90 napos diétával. Ő kb 160 cm magas és mikor elkezdte a diétát 85 kg volt, most olyan 60 körül jár. Nagyon nehéz volt neki, de elszántan csinálta és sportolt mellette (valami aerobikos video).
Többen mesélték már hogy a káposztás diéta is bevált nekik.
Ha tényleg fogyni akartok, ezek közül vmelyiket válasszátok ki, és mellette mozogjatok sokat. De ne gondoljátok hogy ballagásra, nyárra olyanok lehettek mint a csontsovány kis pcsa osztálytársaitok. És ne is akarjatok olyanok lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!