Hogyan lehet 2 hónap alatt minimum 10 kg. fogyni?
Figyelt kérdés
16 éve lány vagyok 89 kg és 170 cm. Nagyon rám férne a fogyás hogy nyárig lefogyjak ezért szeretnék leadni vagy 20-25 kg de természetesen nem egy hónap alatt.Egy hónap alatt kb. 5-10 kg szeretnék fogyni és ehhez szeretnék segítséget kérni. Ha valakinek van valami jól bevált fogyókúrája vagy diétája az írja már meg. Előre is köszönöm.2012. ápr. 8. 19:40
11/11 anonim válasza:
Szia! Két hónap alatt le lehet fogyni egészségesen 10 kg-ot. Az ideális 1-1,5 kg/hét, ez folyamatos diétával és edzéssel tehát elérhető. Ha nagy a túlsúlyod, akkor az elején könnyebben indul. Én is 170 cm vagyok, 3 hete kezdtem neki komolyan, és most 82 vagyok. Igazából semmi extrát nem tettem, utánaolvastam rendesen a dolgoknak, tedd te is ezt, mert más nem tudja ezt neked ismeretlenül teljesen rád szabni.
Ja és az elején ne fuss még, mert ekkora túlsúllyal megterheli az izületeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!