Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan foggyak le 1 hét alatt?

Hogyan foggyak le 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
Normális válaszokaat kérek xd Én 158 cm vagyok és 44.4 kg szeretnék még minimum lefogyni 2 kg-omt :) az a bajom h a csípőm elég széles.. de hasamrol szeretnék fogyni!! mivel érjem ezt el? mit egyek,felüléseket gugolásokat csináljak?? egy nap mennyit?? hány órát? Jah és ki hagytam h biciklizem! de azért fontos h otthon is tornásszak vki irjon h miket csináljak :)

2012. okt. 11. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
és ez most mér jó?
2012. okt. 11. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahhan.
2012. okt. 11. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
arra h foggyak 2-3 kilót -_-
2012. okt. 11. 13:03
 4/5 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kéreek :)) nem akarok koplalni :D amúgy a tésztákat krumplit elhagyom..... kenyeret csak olyat ehetek amiben nincs élesztő és házi készítésü... sok zöldséget egyek?? :) jöjjenek válaszok!! h napi hány felülés hány gugolás miből mennyi!!
2012. okt. 11. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
A youtubon sok hasizom gyilkos edzés mód van ha minden nap megcsinálsz egy olyan 10-20 perceset biztos megfog látszani. Egyébként igen sok zöldség kell köretnek az a legjobb és sok fehérje, ami sovány húsokban halakban túróban van
2012. okt. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!