Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 10 kg-t...

Hogyan tudnék leadni 10 kg-t 1-2 honap alatt?

Figyelt kérdés
Hogyan étkezzek ,mit sportoljak mellette futason kivul,mivel a lábammal sajna gond van:S
2012. nov. 12. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:

remélem te se gondolod komolyan. a súlyfelesleget sem 1 hónap alatt szedted fel!

én betegség miatt,sajnos 15kgot fogytam,3 hónap alatt.ez nagyon sok, iszonyuan megviselte a szervezetem

2012. nov. 13. 05:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Akkor ússzál ,ha futni nem tudsz. Minden nap 1 óra úszás, mellette ne egyél pékárút illetve olyat amiben liszt van. A cukrot helyből elfelejtheted és így talán lesz esélyed. Úszásra gyalogolj bemelegítésképp;)
2012. nov. 13. 07:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudsz.

A fogyás lassú folyamat, a hízás is. Lowcarb, tej és gluténmentes táplálkozással is csak a heti kb. 1 kiló megy. 2 hónap 8 kiló lehet akár, ha 10 kiló akkor az víz, glikogén.. 10 kiló fogyás ami tényleg zsírból történik azért 3-4 hónapig eltart.

2012. nov. 13. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok hús, zsír, zöldség, semmi tej-gabona (krumpli, kukorica, müzli, joghurt, cukor..)

Otthoni erősítés.. Bodyrock TV heti 4x elég. Ennél többet nemigen tudsz tenni, még ha napi 20km-t lefutsz azzal sem a fogyást gyorsítanád, csak a lábadat tennéd tönkre. De ha ezt mától elkezded követni azért elég jó változásra van esélyed. Nem olyan nehéz, mert sokan élnek így minden nap, ez nem fogyókúra, ez egy egészséges táplálkozáson alapuló életmód, rendszeres testedzéssel.

2012. nov. 13. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen gyorsan nem egészséges és nem is lehet tartós fogyást elérni.

Figyelj oda a szénhidrát bevitelre, egyél inkább húst, zöldséget és mértékkel tejterméket.

Ja, és természetesen heti 3-4 alkalommal minimum 1-1,5 órát sportolj.

Futás, biciklizés, úszás, aerobik, tenisz, fallabda. pl

2012. nov. 13. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezenfelül figyelj oda a bőséges folyadékbevitelre is. Elsősorban szénsavmentes ásványvíz és minimális gyümölcslé/tea.

Az alkoholban rengeteg kalória van szóval azt nyugodtan elfelejtheted...

2012. nov. 13. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát elég nehéz ilyen egyedi kérdésre válaszolni.

Szerintem ne csinálj semmit, mert úgyis lusta leszel hozzá.

2012. nov. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!