Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
169 cm vagyok és 41.5 kg mmindenki azt mondja hogy vékony,girhes stb. ami nem nagyon zavar. Híznom kéne de nem akarok. 1x már megpróbáltam: 1 hétig "normálisan" ettem (többet mint szoktam) és 1.5 kg-t híztam :) a 2. hét első napján kihagytam a vacsit mert edzés után nem volt étvágyam. Reggelre lement a felhízott 1.5 kg... Mit csináljak?? Ez normális?? Az alakomat így szeretem de valahogy mégis zavar pl.: a lapos hasam és a medence csontom is kilátszik ha olyan pólót veszek fel. Ha eszek előtte akk jó :D
HELP!!
2012. nov. 12. 18:55
1/3 A kérdező kommentje:
13/L
2012. nov. 12. 18:56
2/3 anonim válasza:
A 1.5kg az csak víz, nem lehet egy nap alatt ennyit hízni és fogyni, ez egy folyamat eredménye. Miért akarnál zsírt fölszedni? Milyen edzésre jársz? Valószínűleg nem megfelelő a táplálkozásod az edzésedhez, ha vékony vagy, több fehérjére lenne szükséged, mellé némi szénhidrát, pontosan kiszámolva és akkor izmot szednél fel, nem zsírt. Miért lenne jó, ha felszedsz 5 kg zsírt, annak mi értelme?
3/3 anonim válasza:
Nem kell semmit csinálnod.. létezik olyan, hogy pajzsmirigy probléma miatt túl vékony valaki, hagyd el a tejet és a glutén tartalmú gabonákat, ennyit tehetsz amúgy is az egészségedért, máskülönben meg nem kell zsírosnak lenni attól, hogy ma már minden 3. ember zsírkanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!