Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom? 16 éves lány

Dino23 kérdése:

Lehet valami bajom? 16 éves lány

Figyelt kérdés
Hétfőn volt védőnői vizsgálat és a szokásosat nézte meg (látás, hallás, magasság, vérnyomás, súly) mikor ráálltam a mérlegre csodálkozott hogy 11 kg fogytam. Kérdezte, hogy fogyózom-e mondom neki nem és azt mondta lehet valami baj van a pajzsmirigyemmel. Voltam dokinál azt mondta az egy évben nem sok de azért menjek el vérvételre. Hétfőn megyek.
2012. okt. 10. 15:15
 1/6 anonim válasza:
szerintem nincs semmi bajod 15-16évesen én is egyfolytába hiztam meg fogytam de azért nézesd meg magad
2012. okt. 10. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
mi sem tudjuk jobban, mint a védőnő. nézesd meg magad, aztán majd kiderül. lehet pajzsmirigyprobléma is. mindenesetre ezen ne rágódj, elég lesz akkor, ha biztosat tudsz.
2012. okt. 10. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, bármi bajod lenne, meg tudják gyógyítani.

A pajzsmirigynek más tünetei is vannak, ez egyszerűen hormonális probléma lehet.

Az én lányom is sokat fogyott tizenéves korban, és küldték mindenhová, még anorexiával is meggyanusított a drága védőnő, de kutya baja.

2012. okt. 10. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül van bármi bajod, persze nem árt megbizonyosodni, hogy minden rendben.

Valószínűleg semmi amúgy, szerintem. Én is fogytam (mondjuk én tudatosan), és azóta engem is nyaggatnak, hogy jajj, milyen vékony vagy, ugye nem vagy beteg?, meg nehogy anorexiás legyél!. Pedig nem lettem kórosan sovány. Furák az emberek...

2012. okt. 10. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2012. okt. 10. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen a hormonális ingadozás előfordul.

Egyébként meg nem kell tejet, gabonákat enni amik BIZTOS, hogy ROSSZ hatással vannak a hormonrendszerünkre. Legtöbben persze pont elhíznak, de a soványoknak is figyelniük kéne..

2012. okt. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!