Ektomorf testalkatot lehet úgy edzeni 14 évesen hogy ne legyen semmi bajom? Lány vagyok
Figyelt kérdés
Jövőre megyek gimibe és szeretnék röplabdázni, de addig is szeretnék eddzeni rá a nyáron. Sajnos elég gyenge a térdem és a bokám, futni alig bírok emiatt. Szobabiciklizni szoktam itthon egy órát minden nap, plusz tornázni szoktam néha súlyzóval néha anélkül. Nem akarok fogyni ne értsetek félre, csak szeretnék izmosodni.2011. ápr. 15. 16:46
1/3 anonim válasza:
Szia!
Javaslom neked a Fegyencedzés című könyvet. A lényege, hogy csak testsúllyal, a lehető legaprólékosabb fokozatossággal erősít, melynek végeredménye egykezes fekvőtámasz kézen állva (jó pár év). A fokozatos megterhelés hozzászoktatja, és erősíti az ízületeket, még a sérülteket is. Nem bonyolult, 6 gyakorlat van benne, egyenként 10 fokozattal (fekvőtámasz, húzódzkodás, has, guggolás, kézenállás, híd). Azért egy dokival beszélj előtte.
2/3 anonim válasza:
Látom terjed a Fegyencedzés:).
Én is csak ajánlani tudom.A problémáid megoldásához is illene.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, el fogom olvasni :)
2011. ápr. 15. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!