Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből lesz valami bajom? FONTOS

Ebből lesz valami bajom? FONTOS

Figyelt kérdés

Elkezdtem tornázni minden nap és így lefogytam 13 kilót.Aztán az étkezésen is elkezdtem változtatni,nem eszek se tészta féléket se kenyér-pékárukat és a cukrot is elhagytam teljesen.De most egy hete kb semmi étvágyam nincs,és napi 1 almát ha megeszek max de azt is nem egyszerre.Úgy érzem,hogy nem szabad ennem mert akkor hízok és ezért egyre kevesebbet akarok enni,hogy még többet fogyjak.Nem egész egy hét alatt 3 kilót fogytam most.És most vagyok 53 kiló és kb 160 cm magas...De még mindig úgy érzem,h kövér vagyok pedig S-M méretű ruhákat kell hordanom.És minél többet fogyok annál kövérebbnek érzem magam!Ez miért van így?Lesz valami bajom ha így folytatom?

20/L

2012. okt. 2. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet persze.

elsősorban formavesztés,vagyis izomtérfogat csökkenés,magyarul megplöttyedés.

diéta alatt sokkal fontosabb a folyamatos 3 óránkénti evés,mint alapból.

meg persze ha alapból rossz a diéta,akkor ahelyett,hogy egyre fittebb,keményebb,feszesebb lennél,kimerült megzuhansz leszel.

2012. okt. 2. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én is így érzem magam, 60 nap alatt 9 kg-ot fogytam, azóta nem merek enni, s egyre kövérebbnek látom magam a tükörben. Közben azért érzem, hogy fogytam, hiszen olyan ruhák jók rám, amik eddig nem. Nem tudom, hogy miért nem látjuk magunkat a fogyókóránk óta soványabbnak, talán túl nagyok az elvárásaink most magunkkal szemben.

21/L

2012. okt. 2. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Most is sportolok minden nap 1 órát kb.Nem löttyet sehol a bőröm szerencsére.De mért érzem azt h nem szabad ennem?
2012. okt. 2. 13:13
 4/10 anonim ***** válasza:

mert túl sok női magazint olvasol.

inkább nézz utána,hogy mit esznek a fitnesz modellek.

egyébként meg azért csinálod,mert hiányzik a hozzáértésed,a tudatosságod,és félsz,hogy elb@szol valamit és visszahízol.

egyszóval a hozzáértés hiánya miatt.

2012. okt. 2. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Anorexia nervosa. keress fel egy pszichológust, minden hatodik anorexiás meghal.
2012. okt. 2. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem olvasok semmi női magazint! Csak egyszerűen úgy érzem,hogy nem szabad ennem....És nem is érzem,hogy éhes lennék!
2012. okt. 2. 13:46
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Ez pszichológiai probléma (ahogy előttem írták).

Az rohadtul nem számít, hogy ha nem eszel gabonákat, tejféléket akkor nem tudsz zsírosodni, bármennyi kalória húst megeszel? Lehetne ennyi racionális alapod, és akkor nem lenne félelmed a hízástól. Pedig már majdnem egészségesen ettél, csak túl nagy feneket kerítettél a hízásnak.. Orvos. Utána mehet a paleó (merthogy majdnem ezt az étkezést követted, nagyon helyesen).

2012. okt. 2. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele, aztán meg pánikolok, ha csak egy kiló is feljön.

Vigyázni kell, ne legyen anorexia belőle! Nem szabad túlzásba vinni!

2012. okt. 2. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
14%

És amikor írom hogy Taiji, jóga edzés kell akkor sokan nem értik miért.

Mert a beteg pszichének szüksége van az ilyen nyugodt, lágy mozgásra, ilyenek miatt ajánlom mindenkinek.

2012. okt. 2. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyél húst, hogy izomból ne fogyj! meg tojást, halat, és magokat! Hogy bírod ki egy almán?? én 1 óráig bírnám :D 62 kg vagyok és 181 cm, és alig van rajtam zsír, olyan 7% max de lehet kevesebb :o
2012. okt. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!