Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barátom megitatott velem...

A barátom megitatott velem keserű sót hígítva vizel lehet e valami bajom ebből?

Figyelt kérdés

Lehet e ettől hasmenésem ?

Ehetek ettől még ma este bármit ? (most ittam meg kb 20 perce )

Ha igen reggelre elmúlik e a hasmenésem ?

2009. aug. 25. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

A keserű só hashajtó, ami 24 órán belül fog hatni, kilöki belőled, ami most ott van a beleidben.

Egyébként miért itatott meg veled keserűsót? És te miért ittad meg? :o

2009. aug. 25. 22:32
 2/18 A kérdező kommentje:

Hát ő ivott és mondta hogy igyam meg én is :D

és megittam

úgy érzem ez nagy hülyeség volt

És ezt a hatást hogyan semlegesíthetem holnapig mert holnap reggel dolgom van. ahol nem tudok mosdóba menni :$

És most ehetek e valamit ?

2009. aug. 25. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
34%
próbálj meg széntablettát.hát ez tényleg nahy hülyeség volt..hasmenésed lesz maximum ha eszel még valamit, más szerintem nem.próbáld meg.
2009. aug. 25. 22:44
 4/18 A kérdező kommentje:
De úgy holnap reggelig elmúlik nem ? elég ha most eszem és reggel mielőtt elmegyek beveszek széntablettát ?
2009. aug. 25. 22:46
 5/18 anonim válasza:
38%
csoki banán ezerre talán megfogja...:D!
2009. aug. 25. 22:52
 6/18 A kérdező kommentje:
szóval azt gondolod hogy nem fog sikerülni holnap reggelig leküzdeni :D?
2009. aug. 25. 23:01
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
A széntablettának is szüksége van időre, hogy átjusson a gyomrodon, és feloldódjon. Én a helyedben már most vennék be belőle, ártalmas mellékhatása nincs.
2009. aug. 25. 23:02
 8/18 A kérdező kommentje:

Aha és ehetek is ? vagy inkább koplaljak

egész nap nem ettem ...

2009. aug. 25. 23:04
 9/18 igabcsy ***** válasza:
100%

A keserűsó valóban hashajtó.

Amit megittál abban az adagban kb. mennyi keserűsó volt? Egy pici kanálnyi, vagy 1 evőkanálnyi? Esetleg több?

Ahhoz, hogy teljesen kipucoljon, legalább 20 gramm mennyiséget (kb. 1 evőkanálnyi keserűsót) kell vízben feloldani és meginni.

Ha ennyit vagy ennél nagyobb adagot ittál, akkor:

Mivel folyadékban feloldott állapotban ittad meg, ezért viszonylag gyorsan felszívódik a gyomorból. Tehát felesleges banánt enned, sőt bármi mást se egyél, mert csak nagyobb lesz a széklet mennyiség, és tovább tart a hasmenéses állapot.

Egyébként hatása a bevételt követő 1-2 óra múlva már van, és jó ha nem mész túl messze a mellékhelyiségtől, mert valószínű, hogy többször is futnod kell.

Ha csak egy pici volt benne (pl. 1 mokkáskanálnyi, vagy attól is kevesebb), akkor valószínű, hogy nem lesz semmi különösebb tünete.

Szerintem bármennyit is ittál, valószínű, hogy reggelre túl leszel rajta. Max. még pár napig étkezés után 1-2 órával lesz egy kis hascsikarásod, de az már nem lesz vészes.

2009. aug. 25. 23:06
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

De hülye vagy. Mi lesz a következő húzása a "barátodnak"?

Max. összefosod magad, más bajod nem lesz. Gondolom ő meg egy jót röhög rajtad. Ha nem ettél még ma semmit, szerintem egyél most, mert ha nem csinálod össze magad, akkor az éhségtől esel össze.

2009. aug. 25. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!