A barátom megitatott velem keserű sót hígítva vizel lehet e valami bajom ebből?
Lehet e ettől hasmenésem ?
Ehetek ettől még ma este bármit ? (most ittam meg kb 20 perce )
Ha igen reggelre elmúlik e a hasmenésem ?
Hát 1.5 kávéskanálnyit oldott fel
reggelre muszáj megjavulnom szóval valami jó és működő megoldás kéne....
NAGYON FONTOS
ÉS akkor most mit csináljak egyek ne egyek ?
szén tablettát vegyek be vagy ne ?
széntablettát mindenképpen vegyél be, az nem fog ártani.azzal csak megelőzöd a hasmenést.ott van a betegtájékoztató olvasd el, azt hiszem 2-3 szemet kell bevenned, és egyél valamit, ha nem ettél semmit, mondjuk pirítóst, vagy főttkrumplit, ezeket szokták hasmenésre is adni.az étcsoki is segíthet.holnap reggel meg újra vegyél bepár széntablettát,de kevesebbet,meg vigyél magaddal is, és ha úgy érzed szükség van rá vegyél be az a biztos!
22l
Nekem az a véleményem, hogy széntablettát ne vegyél be. Csak jól összevesznének ott bent.
De nekem az a véleményem, hogy ez elég pici adag volt, ezért szerintem nem lesz hasmenésed. Legalábbis nem olyan, ami még holnap is meghajtana.
Ahogy már írtam,a nagyobb mennyiségnek 2 órán belül hatnia kell. De ez szerintem nem volt sok. Esetleg várd ki ezt a 2 órát, és ha nem lesz hasmenésed, nem is tekeri a hasad, és ha nagyon-nagyon éhes vagy, akkor egyél egy picit. De ne túl sokat.
Azután majd reggelre meglátod, hogy telt az éjszaka.
ja, és még valami, éjszaka úgy is kiderül megy-e majd a hasad, szóval reggelre tudni fogod, hogy kell-e még a tabletta.
22l
Értem akkor most eszek egy picit
és majd holnap meglátom mi lesz szerintem beveszek pár szem széntablettát azt meglátom ...
De köszönöm a segítségeteket
ha még van valami ötlet nyugodtan jöhet :)
Szerintem felesleges a széntabletta, mert 1,5 mokkáskanál az nagyon pici adag.
Ennyi nem fog meghajtani.
A széntabletta pedig majd szorulást okozna.
Én a helyedben várnék még egy picit, és ha semmi jel nem mutat a hasmenésre, akkor ennék.
Hát ha reggelre elmúlik akkor minden rendben
remélem elfog múlni
de ha nem múlna el mit csináljak ?
lehet már késő,remélem nem:)
ha most is megy a hasad vegyél be egy hasfogót és úgy indulj el otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!