Miért mondják az a szüleim hogy túl sovány vagyok, amikor mindenki szerint (barátom, barátnőim) pont jó vagyok így?
Barátnöid szerint pont jó...persze,mert nekik az anorex a normális.
én 60kg vagyok,és sportos,izmos,de legalább van alakom.
Nem a combjaidon múlik, milyen az alakod, pici lány.
Most még ez elmegy, de 10 év múlva már kevés lesz, mert folyamatosan fejlődik, alakul a tested, a nőiesedéssel együtt jár, hogy a medencecsontod miatt a csípőd szélesedik, melled lesz (reméljük).
Én 151cm magasan voltam ilyen súlyú 24 éves koromig, és sovány voltam, de nem tudtam hízni, nem tudom, miért, pedig jó étvágyam volt, mozgalmas életem, most jó az alakom (nem vagyok túlsúlyos továbbra sem), 44-46 kg között ingadozik a súlyom, de hízni most se hízok könnyen.
No nem mint ha súly és magasság elegendő lenne az ideális alak megállapításához, de ez a súly neked kevés lesz hosszú távon, főleg, ha esetleg még fogsz nőni.
Mozogj és táplálkozz kiegyensúlyozottan, és ne ijedj meg, ha 1-2 kilót felszedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!