3 hete 1360 kcalon vagyok, mindennap 30-40 percet futok vagy tornázok és 2 kilót HÍZTAM? Mi a csudától? Hogy lehet ez?
3 hét alatt nem épül 2 kg izom "tornával", ezt biztosra vehetitek.
Ha már "jópárszor fogyóztál", az pontosan mutatja, hogy fogalmad sincs arról, hogy kellene lefogyni és táplálkozni.
Szerintem ebből kéne kiindulni.
Biztos hogy nem csúszott a kalória számolásba hiba?
Mert én is 2 hete csinálom. Én 80 ról indultam, és a kalóriabázison számolok. Ha van kedvem szoba biciklizek ha nincs akkor nem. 1500 kalóriát viszek be és nem mindig figyelek a fehérje-zsír-ch arányokra. És biztosan mennek lefelé a heti 1 kilók.
Szóval vagy alá lőttél az 1360 kalóriával, vagy nem pontosan számolsz. Nem égetsz el annyit mint amit beviszel. Kiszámoltad hogy 1360 kell neked a fogyáshoz?
Én is ott számolom (számoltam) a kalóriákat. Beállítottam 1500-ra naponta + paleo szerint eszek. Egy hónap alatt lement szépen 4 kiló,erre meg egyszer csak megállt, egy hétig állt, utána elkezdett feljönni, úgy hogy 2 nap alatt 2 kilóval lettem több. Azóta majdnem fél kilóval vagyok több naponta! Semmit sem változtattam, ugyanúgy csináltam,mint előtte egy hónapig, nem volt félrevés :(
Mondjuk nekem sz@r a pajzsmirigyem, erősen alulműködéses, de egy hónap alatt olyan szépen ment le :( Ehh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!