Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék. Mit egyek...

Fogyni szeretnék. Mit egyek és mit ne?

Figyelt kérdés

169 cm vagyok és 78 kg. Nagyon sok :(

Ha naponta 30 percet futok, mozgok és mellette normálisan étkeznék pl: semmi nasi, üdítőital, kenyér stb.

tudnék fogyni?

És az igaz hogy a rizst, tésztát, krumplit hanyagolni kéne?

2012. nov. 10. 13:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mit ettél? Jó lenne, ha leírnád egy átlagos napod.
2012. nov. 10. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyébként meg igen. Rizsben, tésztában, kenyérben mind sok szénhidrát van, ezekből keveset kéne enni, és több olyan ételt enni, amikben sok fehérje van, pl.:húsok, tojás stb.Nem kell naponta elmenni futni sztem, elég 2 naponta is, sokkal fontosabb a normális étrend, ami ugye nem éhezést jelent.
2012. nov. 10. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

mindenki a csodaszert keresi.. nincsen... sajnos.. a fogyókúra és hangsúlyozom a SIKERES FOGYÓKÚRA lényege az, hogy ne egyél fehér lisztet semmilyen formában illetve cukrot... májusban érettséginél úgy döntöttem ,hogy elég... a ballagási képeket nézegettem és 3 kép után nem is néztem tovább.... elhatároztam, hogy nuku fehér liszt cukor.. sok gyümi zöldség.. kevés olajjal készült ételeket eszek.. magamra főzök.. nem nagy kunszt az egész.. így oda jutottam hogy 4 hónap alatt 20 kg toltam le magamról....nyáron esténként futni jártam ... tehát FOGYÁS=kalóriaszegény étkezés+MOZGÁS és ez nem közhely.. egyébként a legjobban úgy lehet fogyni hogy számolod a kalóriát... volt hogy egy nap csak 300 kcal ettem.. és nem voltam éhes... a kérdésedre felelve.. rizst ettem, tésztát nem ,krumplit ettem.. csak mértékkel... ha van kérdésed tudok segíteni mert én kipróbáltam egy csomó csomó diétát..de ez az ami bevált!!!

Üdv: Dorindas

2012. nov. 10. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Jézusom, nehogy hallgass az utolsóra, 300 kcal? Te nem vagy komplett. Csoda, hogy nem ájultál el, ez jóval az egészséges határ alatt van. Ha lenne eszed, utánaolvastál volna, mondjuk hozzád hasonlóan a nők nagy része képtelen erre, inkább éhezik és fogyókúrázik. Sok fehérje, kevés szénhidrát nagyon leegyszerűsítve. Az ilyen "300 kcalt ettem" idiótákra pedig ne hallgass.
2012. nov. 10. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
300 kcal.. nem azt mondom hogy követendő példa,de ... nem azért ettem annyit mert kényszerítettem magam vagy éheztettem... hanem levest főztem azt ettem ami valami 210-220 kcal-ra jött ki+ mellé nyomtam light salátát... és magam is csodálkoztam hogy ennyi lett a vége... az átlag napi bevitelet 700-800 kcal volt.. hidd el tudom hogy a normális az 1400kcal...
2012. nov. 10. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 1100-1300 kcal körülre szoktam kijönni amikor oda figyelek általában akkor is ha nem :D de én minden reggelt tk kenyérrel kezdek kár hogy a péksütemények a kedvenceim Köretnek pedig rizst szoktam csinálni vagy zöldséges rizst

A kalória számolgatás szerintem is bejön azt hallottam hogy -7000kcal -1 kiló de jó ha azt is tudod hogy a súlytartáshoz mennyi kalóriára van szükséged abból max 500-at vonj le a többit pedig tornával/sporttal dolgozd lejjebb

2012. nov. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!