Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, nagyon...

Fogyni szeretnék, nagyon sokat,30-40 kg Étrendre lenne szükségem (konkrét), tudna ebben segíteni valaki? Mit mikor mivel egyek ill ne egyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon találsz megfelelő étrendet, de elötte legyél tisztában az alapokkal:

[link]

2012. aug. 20. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
orvosi kivizsgálásra és felügyeletre, dietetikusra és sportra (bringázás, torna, úszás) van szükséged...magánakcióba majd ezek után kezdj!
2012. aug. 20. 00:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
160cm-hez 103kg voltam, amikor életmodot valtottam, en nem fordultam dokihoz, csak elhagytam a cukros lisztes ételeket, sok feherjet eszem es zoldsegeket, barmilyen formaban es mennyisegben, néha gyumolcsoket is, foleg mostansag gorogdinnyét, es nagyon sok vizet iszom 3-4 litert, es vertisztito teakat is..fel ev alatt elértem a 85kilot, addig nem is nagyon sportoltam maximum setaltam, de most mar eki kell allnom edzeni, hogy ne cs fogyjak hanem feszesedjek..hogy mikor kellene nni?? hat reggel delben este eszem, es kozben is neha gyumolcot, vacsit lefekves elott par oraval..nekem ez az eletforma bevalt, szoritok, h te is sikerrel jarj :)
2012. aug. 20. 01:21
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 20. 01:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb a fokozatosság. Ne ugorj bele hirtelen semmiféle erős, de még csak közepesen erős tornába/tréningbe se! Nem írtad mennyi a súlyod, de, vélhetően 30-40 kg plusszal elég magas lehet az érték, ha ekkora súllyal nekiállsz ugra-bugrálni, azt az izületeid fogják megbosszulni elég rövid időn belül és elég fájdalmas úton. Leírom én hogy csináltam anno a kezdetek kezdetekor, remélem tudok segíteni...

Étkezés: naponta legalább 5-ször, kis adagokat ettem, ha lehetett azért mindig közel ugyanazokban az időpontokban, hogy kialakuljon egy rendszer a szervezetemben. Ez azért fontos, mert a többszöri kis adag gyorsítja az anyagcserét. Az éhségérzetet kerülni kell, a szervezet igen hamar vissza tud állni a raktározásra, ha úgy ítéli meg, hogy megvonás alatt van. Az ételek közül én nem válogattam. Ettem ugyanúgy pörköltet nokedlivel, esetenként lement 1 szelet pizza is. A tartós fogyás nem alapulhat bármilyen fontos összetevő kiiktatásán! Nem megoldás a disznóhús kiiktatása, de még a cukoré sem! Tapasztalatból mondom, TÉVHIT, hogy ezt se egyél, azt se egyél! Minden "tiltott" ételben van valami, ami igenis fontos a szervezetnek és azt meg is kell kapnia! Az adagokat kell csökkenteni fokozatosan, nem kivenni az étrendből a létszükséges zsírokat, ásványi anyagokat, enzimeket, vitaminokat...

Mozgás: előttem szóló úgy írta, ő max. sétált. Hát, van egy jó hírem. A séta a legeslegjobb dolog, amit tehetsz. Aerob mozgásnak hívják és nagyon fontos, sőt, nagy súlyfelesleggel az egyetlen kockázatmentes és hatásos módszer elindulni a fogyókúra útvesztőjében! Az aerob mozgás terheli a szervezeted, de nem annyira, hogy az olyanból veszítsen amiből nem kéne. Nem összekeverendő a kardióval, ami az emelkedett pulzusszám útján indít be fogyást! A kardió esetében ugyanis a Te súlyoddal a hirtelen erős terhelés az izmokat fogja táplálékként használni, mint sem a testzsírt. Tehát a jó út, mozgás, de kíméletes és lehetőleg legalább 40-60 perc idejű. Észre sem fogod venni mennyire egyszerű, nem kell nagyban gondolkodni, járkálj boltba, munkába, suliba, ahova kell, mindenhova gyalog. Ha nincs különösebb úticél, csak simán jössz-mész egyet a városban és ennyi. Hidd el, ez működik!

Ami a legfontosabbnál is fontosabb, hogy NE AKARJ GYORSAN FOGYNI! Ne keseredj el, ha nem lesz rögtön eredmény, a tartós fogyókúra alapja nem a sebesség. Szépen, lassan, fokozatosan. Ez a kulcs. Lefogyhatsz 1 év alatt úgy, hogy meg is tartod a súlyod utána, meg lefogyhatsz 1 hónap alatt is úgy, hogy a második hónapban nemhogy visszaszeded amit leadtál, még plusz is jön rá. Tudom miben vagy, hidd el, de nincs világvége, meg lehet csinálni!

A döntés a Tiéd, sok kitartást és sikert kívánok!

2012. aug. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!