Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerulhet januari...

Szerintetek sikerulhet januarig lefogynnom?

Figyelt kérdés

Szoval most167 cm vagyok es 78-80kg vagyok de nagyon szeretnek lefogyni olyan 60-57kg ra szerintetek sikerulhet??MINDEN VAGYAM!

Minden esetre en tornaval es helyes etkezessel szeretnek lefogyni mert nem szeretnek tablettakat venni. Kondi terembe sem szeretnek jarni mert meg tanulok es nincs idom mellette eljarkalni,sajnos.

szoval ha esetleg valakinek van valamii joo otlete az lecci irjon! Elore is koszonom.!

2012. nov. 4. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Csúnya vagyok,dagadt vagyok (160 cm,46kg) koplalok,hogy megfeleljek magamnak.Van,hogy 2 napig nem eszem
2012. nov. 4. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
2012. nov. 4. 23:10
 3/8 NidiKing válasza:
52%
Mission Imposibile.
2012. nov. 4. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
januárig 2 hónap van. Ennyi idő alatt akarsz 20 kilót leadni? Havi 10 kilót? Heti 2,5 kilót? Na számold át ezt ismét...
2012. nov. 5. 08:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves 4.kommentelo amm mar atszamoltam mert tavaj sikerult egy het alatt leadnom 4kg de nagyon nehez volt es ezert nem folytattam.

de most megvan hozza az akarat erom! Szoval talan sikerul...:)

2012. nov. 5. 15:26
 6/8 A kérdező kommentje:

1-so kommentelonek uzenem h szerintem felesleges fogyoznod mert nem vagy dagadt es szerintem ha tovabb fogyozol akkor leszel csunya..

2kommizonak pedig koszonom! Igen sokat segitett:)

2012. nov. 5. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:

nem akarlak lelombozni, de olyan célt tűztél ki, amit nem fogsz tudni elérni ezzel a határidővel. inkább legyen az a célod, hogy június-júliusig lemenjen ez a felesleg! persze kisebb állomásokat érdemes kitűzni, mondjuk, hogy szilveszterig leadsz 8-10 kilót. az is látványos már! muszáj okosan kitalálni ezt az egészet, mert a mostani céloddal vagy elkezdesz koplalni, amit maximum 1 hétig fogsz bírni, vagy teljesen el fog menni a kedved az egésztől, amikor látod, hogy a héten "csak" 1 kg-ot fogytál, pedig 3-at kellett volna...

és a shapeshifter-es oldal tényleg nagyon jó, én még a tornavideo.hu-t ajánlom, ahol jó kis torna videók (jéé:D) vannak!:)

sok sikert!:)

2012. nov. 5. 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a tanacsot.! Szerintem megfogadom:)
2012. nov. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!