Szerintetek sikerulhet? (Lejjebb)
"Pontosabban a combjaimbol szeretnek leadni meg harom centit (mar ketto lement) es attol felek, hogy egy ido utan megall a fogyas"
akkor áll meg ha a bevitt kalóriamennyiség és az elégetett egálba kerül vagy nagyon közel áll, mondjuk akkor nem áll meg csak iszonyat belassul...
"es felek mivel nem olyan a genetikam hogy csont vekony is lehetnek,"
ez nem genetika kérdése
"Szerintetek barmeddig kepesek vagyunk fogyni, persze csak koplalas nelkul?"
nézzél meg egy testépítőt versenyformában. papír vékony a bőrük. bárki szinte képes lenne rá, más kérdés hogy az extrém alacsony testzsír amit rajtuk látsz és persze közel se naturálban tolják, de ez megint más kérdéskör. egészen kellemesen alacsonyra le lehet vinni a testzsírt csak tudni kell mit csinálsz...
" alapjaban eleg izmos vagyok, lehet hogy abbol kene fogyasztani.."
nem te alapjaiban nagyon hülye vagy. izombol fogyni? szándékosan? ehhe:D
nem kell masokat lehulyezni (:
amugy meg ha teljesen nem akarok zsirt, vagy inkabb ugy mondom hogy nagyon alacsonyt akarok, mert valamennyinek lennie kell, akkor olyannak kell lennem mint egy testepitonek, nekik van olyan keves zsirjuk.
vagyis elobb eleg nagy izomtomegem lesz, lemegy a zsir teljesen, utana vissza lehet az izomtomeget fogyasztani, hogy ujra 'normalis' legyen. de az nagyon sok ido..
es amugy meg, nekem fokent az izmaim miatt vastag a labam szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!