1 hónap alatt -6-7kg. sikerulhet? Hogyan? 167/77 .17/L
napi 2-3L viz, semmi kenyér, minimális édesség(1-2 kocka csoki), napi 5szori étkezés(mindig keveset), delután 5tol nem eszek csak gyumolcsot, mindennap 20-30 perc torna
megfelelo ez? mit kellene másképp csinálni?
Kérdező: Szerintem jól csinálod, amit írsz, én inkább ezt javasolnám.
Amire figyelj: Reggeli, ebéd legyen inkább amikor jobban eszel, ilyenkor menjen a szénhidrát (neked kb 150-160 g/nap kezdésnek), délután 5kor egyed a gyümölcsöt, estére inkább (sovány) túró, cottage, esetleg zöldségek (uborka, paprika, répa, saláta).
Kérdező! Nehogy hallgass az első válaszolóra. Ilyet nem lehet csinálni, hogy 1 hónap alatt 15 kiló mínusz, ez nagyon egészségtelen, neki szerencséje volt, hogy nem lett semmi baja.Meg ez is milyen butaság, hogy 1 nap csak 1x evett sokat, ez a legrosszabb amit csak csinálhatsz. Menj el el a háziorvosodhoz vagy egy dietetikushoz, mindketten azt fogják neked mondani , hogy többször(napi 5x) egyél keveset, és,hogy 1 héten kb 1 kiló fogyás az optimális.
Szerintem amit leírtál az mind jó, bár én inkább az édességet kihagynám úgy ahogy van(persze ha bírod, ha nem akkor 1-2 kocka csoki nem fog annyira megártani), a gyümölcsben úgy is van gyümölcscukor. Viszont reggelente egyél meg egy barnakiflit pl(teljes kiörlésűt) mert ennyi szénhidrátra szükség van reggel. A torna inkább legyen 40-45 perces, vagy akár biciklizhetsz is ennyit, lényeg, hogy legalább 40 percig csináld, én úgy tudom, hogy 40 perc után kezd égni a zsír.
Hajrá!:)
20L
koszi nagyon a válaszokat :)
én mondjuk a napi 5szori evést úgy gondoltam, hogy:
reggeli: natúr zabpehely tejjel/joghurttal, gyumolcsokkel
tízórai: valami gyumolcs
ebéd: rendesen ami itthon van, de húst zoldséggel ( tésztát, krumplit kihagyom)
uzsonna: szintén valami gyumolcs vagy joghurt
vacsira pedig az egyik válaszoló tanácsára zoldség :)
szerintetek sikerulhet a -6-7kg? tudom,hogy max -1kg/hét a normális, de azért 77kg az elég sok.abból gyorsabban le kellene mennie...nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!