Ismer valaki valami jó térdkímélő! Zsírégető tornát és/vagy vega diétát?
Sajnos rossz a térdem, ezért a guggolás, futás kizárva... :S Valami olyan tornát ismertek, amitől nem hal meg a térdem?
Valamint sehol nem találok olyan fogyókúrát, ami ne tartalmazna húst, pedig én nem eszem (tojást is csak nagyon ritkán, viszont halat igen, de csak ritkán mert drága)
a fegyencedzés első pár lépése a láb részből,kimondottan jó rehabilitációra is.
szóval a teljes kímélés hibás elképzelés.
inkább hozd helyre,vagy ha nem is lehet teljesen,de javíts rajta.
zsírégető torna meg nem létező fogalom.
sok kalóriát elégető edzésrendszerek vannak,de a térd mobilitása mindben szerepel.
a fehérje meg a legalapvetőbb táplálék.
bármi mellőzhető/mellékes ha diétáról van szó,csak a fehérje nem.
ezzel a ténnyel vagy megbarátkozol,vagy nem lesz olyan alakod amilyet szeretnél.
Pilates
És a diétákban azért van sok hús mert a legjobb fehérje forrás és elengedhetetlen az izmoknak, és tornázni izmokkal kell ugyebár. Ha nem eszel húst legalább sok halat egyél vagy még a túró is jó fehérje forrás (vagy fehérje turmix). Egyébként ehetsz rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, magvakat, tojás, zabkása [link] és ezen a blogon sok jó étel ötlet van fogyni vágyóknak
köszi a válaszokat!
(Közel 10 éve nem eszem húst, egyszerűen nem bírom megenni, már a látványától is hányingerem lesz, de a túró, sajt, tej az még oké...)
És tudom, hogy nem tudom a térdemet teljesen "kivonni a forgalomból" csak olyanra gondoltam, ami kevésbé terheli meg. (Porcképzőt szedek egyébként)
A hosszú szöveg végén ott vannak a javasolt ételek. A térdkímélő sportban nem tudok segíteni, egyedül az úszást merem mondani, meg sétálj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!