El akarom kezdeni a Norbi Update 10kg/hó diétát, de vega vagyok, a szója (mint bab) pedig 2-es kódú. Viszont nekem szükségem van rá a fehérje miatt. Vegáknak se szabad szóját enni ez idő alatt?
Futni már elkezdtem 2 hete, először 2, most már 3 km-t naponta.
A bőrömnek pedig már úgyis mindegy, anno fél évig kaptam nagy dózisú szteroidos kezelést, ami teljesen tönkretette, úgy nézek ki mint egy zebra.
Amúgy 69 kg vagyok, úgyhogy úgysem fogok 10 kg-ot fogyni egy hónap alatt, az szerintem csak annál működik, aki 100-on felül van. Koplalni meg nem fogok, azt nem bírnám, pláne tanulás mellett.
Neked Norbit nagyon nem ajánlanám, ha kihagyod a menüjéből a húst, répán és paradicsomon fogsz élni, azt meg nem lehet.
Amúgy miért nem eszel húst? Nem személyeskedésből vagy okoskodásból kérdezem, meg teljesen a te dolgod, de lehet, hogy a fogyás kedvéért érdemes lenne átgondolnod.
Nekem, ha sok húst eszem, gyakran fáj a fejem, ha nem eszem hús, semmi bajom. Megpróbáltam elhagyni a húst, hipp-hopp szaladtak fel a kilók, pedig nem kenyérrel és tésztával pótoltam, hanem értelmes dolgokkal, pl. bulgur.
Csak növénnyel nem lehet jóllakni, ha az ember nem eszik fehérjét, marad a szénhidrát, az meg baromira hízlal.
Őszintén szólva nem irigyellek, mert ezt a problémát nekem sem sikerült áthidalni.
Miért nem eszem húst? Hát van egy pár indokom:)
Azt tudni, kell, hogy régebben nagy húsevő voltam ám:) Aztán egyszer volt 12 éves koromban egy daganatos betegségem, miután elkezdtem egészségesebben táplálkozni, és elkezdtem megszeretni a zöldséges-gyümölcsös kajákat is, kevesebb húst ettem.
Aztán tavaly elkezdtem "tanulmányozni" Laár András életét,ezzel együtt a hindu és buddhista vallást, és - bár nem lettem egyik vallás követője sem - mély benyomást tett rám, ahogyan a húsevésről és az életről gondolkodnak.
Sok cikket olvastam, hogy milyen hatása van a húsevésnek a szervezetre, a mentális egészségre, és a környezetünkre.
Mindez annyira hatott rám, hogy eldöntöttem, többé nem eszek húst. Azóta sokkal jobban érzem magam, jobban figyelek az evéskultúrámra, és rendbe jött az emésztésem.
Én amúgy újabban nem vagyok nagyevő, úgyhogy lazán jól lakok hús nélkül is, sőt... Nem úgy szoktam jól lakni, hogy utána fel sem tudok kelni az asztaltól, mivel a gyomrom nem terhelem le annyira, így könnyebb feldolgoznia a kaját.
Nem is híztam azóta, inkább fogytam 3-4 kilót, de szeretnék jóval többet, 54-56-ra, mivel elég hülye alkatom van: széles nagyon a csípőm, és minden odarakódik le:S
Amúgy köszi a válaszokat:)
Egyébként nem azzal van a baj, hogy most eszem sokat, hanem gyerekkoromban voltam nagyon torkos, és nem nagyon akadályoztak meg a zabálásban:S Úgyhogy jól elhíztam:S:S Mondjuk azóta már nagyon sokat leadtam, de ahogy 70 alá értem, már jóval nehezebb a dolog:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!