El akarom kezdeni a Norbi Update 10kg/hó diétát, de vega vagyok, a szója (mint bab) pedig 2-es kódú. Viszont nekem szükségem van rá a fehérje miatt. Vegáknak se szabad szóját enni ez idő alatt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 15:14
11/11 A kérdező kommentje:
ez nem válasza kérdésemre:)
és nem csak a vallás miatt mondtam le, hanem pont az élettani hatásai miatt is. Nekem jobb így, hogy nem eszem húst, nem híztam, nem gyengültem, nem éhezem, nem vagyok hiányoss állapotban. 3 havonta járok kontrollvizsgálatra, és még egyszer sem volt semmi baj a vérképemmel.
Sőt. Érdekes módon, amíg ettem húst is, addig sokszor voltam vashiányos, tablettát kellett szednem. Amióta nem eszek húst, sokkal több féle kaját szeke, és nincs semmi gond:)
Amúgy nem mondtam, hogy nem eszek tejtermékeket és tojást. Lakto-ovo vega vagyok) Halat nem eszem, nem bírok megenni semmit, ami élt.
Amúgy ha valaki, hát én ismerem a tápanyagok jelentőségét: bioszból és kémiábaól faktozom, emelt szintű érettségire:)
2010. szept. 6. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!