Fehérje utánpótlásban kérnék segítséget (? )
Figyelt kérdés
Röviden: kb 20 éve vega vagyok, most éppen nagy túlsúllyal a rossz arányú és minőségű ch és fehérje miatt. A vacsoráimat már sokszor unom (túró, tojás, tofu, ritkán hüvelyes) és ki szeretném egészíteni fehérjeporral, akár alkalomszerűen is. Lenne értelme? Néztem ezeket neten is, de nem tudom eldönteni, hogy "egyszerű halandóként" melyiket válasszam. Sport egyenlőre gyors gyaloglás. A hozzáértők segítségét várom.2012. febr. 15. 17:25
1/2 Krisz85 válasza:
2/2 anonim válasza:
Én is kb. ennyi ideje vagyok vega és az utóbbi időben nagyon rákaptam a nassokra, ez meg is látszott rajtam.
Először is a nasikat teljesen száműztem az étrendemből, valamint a fehér kenyeret, pékárukat is. Naponta többször, de keveset eszem, zöldséget, sajtot, tejterméket, hüvelyeseket. Nasinak gyümölcsöt, savanyúkáposztát, répát rágcsálok. A vacsorát pedig szójaproteinnel helyettesítem, a naturvitamin webáruházból, jó ízű és laktató. Persze emellett mozgok is. Nem állítom, hogy ez egy szakszerű diéta, de nekem bejött, már egy ruhaméretet fogytam. Ja, szerintem a vacsorát a fehérjeporral nem kiegészíteni, hanem kiváltani kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!