Milyen orvosi segítséget lehet kérni a fogyókúrában?
16/f vagyok. Már nagyon sok fogyókúrát kipróbáltam, de egyik sem vált be igazán. Keveset fogytam, de idővel vissza is jött ez. A sport nem az én asztalom, egyszerűen nincs tehetségem semmihez. Persze azért próbálkoztam sokáig.
179 cm vagyok, 80 kg. Hallottam olyanról, hogy vannak kórházak, ahová be lehet feküdni, és segítenek a fogyásban. Ezek hol vannak, és ingyenesek ezek? Vagy hogy működik ez az egész?
Vegyél egy szobabiciklit(használtan már 10 000 Ft.-ért is kapni) és tekerj minden nap min. 30-40 percet, mondjuk miközben nézed a TV-ben a kedvenc sorozatodat (így két legyet ütsz egycsapásra és nem olyan unalmas a dolog).
A kardió edzéshez (futás, bicikli, úszás stb.) nem kell tehetség.
Üdv.
Ha a szobabicikli problémás, akkor két választásod marad:
1. Ha pénzügyileg megengedheted magadnak el kell járni edzőterembe
( Hoppá! Véletlen félrenyomtam és elküldtem. Folytatom ...)
Ha a szobabicikli problémás, akkor két választásod marad:
1. Ha pénzügyileg megengedheted magadnak el kell járni edzeni (testépítés, aerobik, úszás stb...)
2. Ha ezt nem engedheted meg magadnak csak a futás marad, de ez a legjobb választás és ingyen van.
Futás kezdőknek:
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!