Fogyókúrában vacsora hánykor a legjobb idő? és milyen étel?
Most a többiek valószínűleg bárddal esnek nekem, de szerintem a 18 óra az egyik legjobb idő a vacsihoz, én legalábbis etájt szoktam.
Ne legyen cukros/fehérlisztes és ne tocsogjon a zsírtól.
Ha a pipit nem szereted a zöldségeket szintúgy, akkor maradnak a gabonafélék, csak hát azokban van kalória....
Igazából talán készíthetsz sonkatekercset, főzhetsz tojást hozzá paprika/paradicsom, zabkása/zablepény, könnyű levesek, hal, és ez csak néhány ötlet...
sose esnék bárddal Izmaelnek, azt hiszem mindketten leginkább puszta kézzel támadunk :)
amit írt mindenképpen nagyon jó tanács.
annyit írnék, bár a kérdésre már teljesen jó válasz megvolt, hogy az csak egy dolog, hogy Kedves Kérdező mit bír enni, egy másik, hogy a testének milyen tápanyagokra van szüksége. állati fehérjékre, bizonyos zsírokra szüksége van, és kész. ahogy a zöldségek is.. nagyon kár, ha valaki nem igazán szereti őket, mert alapvetőek.
a vacsoraötletek le lettek írva, a hal, tojás mind nagyon jó. de szerintem ha Izmael leírná még a fasírtgolyócskáinak a receptjét is, bár az baromfi húsból készül, szerintem nagyon ízlene Kérdező, pedig kis zöldség is van benne. de egy próbát érdemes adni neki!
Aczél.
én ezeket szoktam lehet hgy lesz aki lepontoz de ha egész nap normálisan eszel szerintem ezek jók
natur joghurt túróval és vmilyen gyümölccsel
natur joghurt abonettel vagy ilyen korpás kis kenyérlapocskákkal, sonkával, sováyn sajttal, zöldséggel vagy alma+fahéjjal
főtt tojás párolt répával v céklával v csalamádé/savanúykáposzta stb abonettel
sovány medve sajt (az a kördbozos) sonka, abonett+zöldség vagy savanyú
gyümölcssaláta kefírrel
zöldséglevesek light mozzarella golyókkal
darálthússal, tojással, sajttal vagy túróval tölött zöldség(tök, hagyma stb)
lecsó tojással
zöldséges-rizs tojással vagy hússal
sült hús abonettel savanyúval
paradicsomleves, tojásleves, zöldségleves, ragulevesek
pulyka, csirkepörkölt, gombapörkölt tojáspörkölt
sült tök
főzelékek főtt tojással, natur husival, hallal,
túrógombóc zabkorpából, édesítővel
zabkorpás palacsinta túrótöltelékkel
sütőben sült krumpli joghurtos-petrezselymes műrtogatóssal
tonhal saját lében abonettel
zabpehely tejjel vagy joghurttal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!