Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok tanácsokat adni és...

Tudnátok tanácsokat adni és segíteni fogyókúrában?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy mostmár tényleg lefogyok. Most 160 cm vagyok, 65 kiló és 26 éves nő. A testtömegindexem 25,36 miszerint a túlsúlyosak csoportjába tartozom. :( Elvileg 52 kiló lenne az ideális súlyom. Szóval 13 kilót kéne leadni. Arra gondoltam, diéta már ehhez nem elég, jövő héten konditerembe fogok menni.(Havibérletet fogok venni). Már megvan a hely, meg a fitneszcipő, meg a diétás étrend. Gondoltam futni kéne, biciklizni, aztán ha lement a fölösleg akkor súlyzózni. Csak nem tudom a sorrendet. Meg hogy hány alkalommal menjek? Meg mennyi időre? Azt olvastam, hogy a zsírégetés 20-30 perc után indul be. Hogy fogom bírni, mikor ülő munkát végzem, és középsulis koromban futottam utoljára?(kb. 8 éve) Örülök, ha elsőre a 10 perc menni fog...De így hogy fogok lefogyni?? Arról nem beszélve, hogy iszonyatos izomlázaim lesznek, eleinte biztos. Szóval kérlek segítsetek, miből mennyit, melyik nap, heti hányszor?....Köszönöm.(Bocsi, hogy hosszú lett.)
2012. jan. 9. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Elsőre ne az legyen a célod, hogy mindenkit túl szárnyalj a teremben. Fogadd el, hogy kell egy kis idő amíg hozzá szoksz a sporthoz. Az első alkalmakkor ne az legyen a célod, hogy megöld magad, hanem hogy megszeresd a mozgást :)

[link]

2012. jan. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!