Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra étrendet és tanácsok...

Fogyókúra étrendet és tanácsokat szeretnék kérni, van itt olyan aki több kilót fogyott?

Figyelt kérdés

170cm és 76 kg lány vagyok, mennyi lenne az átlagos súlyom?

úgy 55 kg?

2011. dec. 20. 21:15
1 2
 1/19 anonim válasza:

Itt keresgélj, te kis szűz lány.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak

2011. dec. 20. 21:16
 2/19 anonim válasza:
0%
az átlag súlyod, 70 kg. mindig ahány centi vagy, például én 169 akkor nekem a 69 az ideális. (: érted?
2011. dec. 20. 21:19
 3/19 anonim válasza:
64%
Szóval ha én 205 cm vagyok, akkor 5 kiló az ideális súlyom?
2011. dec. 20. 21:23
 4/19 anonim válasza:

Attól függ mennyire szeretnél vékony lenni, de én a helyedben 63-67 között szeretnék lenni.

Én 168 vagyok és 61-63 kg között mozgok, de én 65 fölött már elég dundinak éreztem magam, és amikor 71 kg voltam, teljesen bepánikoltam, és végre lefogytam. De én nem ajánlom, hogy azt a módszert használd, amit én, mert én ezt végső elkeseredésemben használtam, és nem túl kellemes.

2011. dec. 20. 21:28
 5/19 anonim válasza:

az 55 az az én magasságomhoz oké (164)

a fogyáshoz meg mozgás kell, mert a sok fogyókúrás "diétával" csak kikészíted a szervezeted.

a legegyszerűbb és hatásosabb ha minden nap 5x eszel keveset. És vacsira nem eszel sokat. Ezt több oldalon is olvastam hogy nagyon hatásos.

L21

2011. dec. 20. 21:33
 6/19 anonim ***** válasza:

Brigike,

170cm-hez 70kg? Az sok,az már erősen duci egy átlag nőnél!

Én is 170cm vagyok,de 70kilósan olyan dagadt voltam mint egy bálna. Nem hinném hogy az normál súly lenne.

Én amúgy 57-56kg-al kezdtem el jól érezni magam.Most 53kg vagyok,de ez is jó:)

2011. dec. 20. 21:40
 7/19 anonim válasza:
"az átlag súlyod, 70 kg. mindig ahány centi vagy, például én 169 akkor nekem a 69 az ideális. (: érted?"- ez a férfiakra igaz, a nőkéből kb 110 a levonandó, vagyis 170 centihez 60 kiló.de ez csak átlag,vannak erősebb csontozatú emberek,és a nők közt is.amugy meg a leg egyszerűbb módja a fogyásnak, ha nem eszel többet,mint amenyit felhasználsz,sőt amíg el nem éred azt a sújt,amit akarsz,érdemes kevesebbet enni, utánna ugyananyit,amenyit elhasználsz.ez ugye attól függ, hogy mit csinálsz.más hatásos módszer nincs, mert amint abba hagyod azt, amit "fogyókúraként" elkezdtél, ugyanúgy visszahízod, sőt, többet is.
2011. dec. 20. 21:42
 8/19 anonim ***** válasza:

Van-e itt olyan, aki több kilót fogyott?? wtf??

Nem itt csak olyanok vannak, akik híztak ....

2011. dec. 20. 22:18
 9/19 anonim ***** válasza:
55%

Igen, én legutóbb 12 kg-ot fogytam három hónap alatt. Ülő munka, szóval mozgás minimális. (Azért, ha volt mód rá, sokat talpaltam :-) )

Az én módszerem a következő volt: (lehet botránkozni)

- Minél később kezdesz enni, annál később leszel éhes! Sose hidd el, hogy reggelizz bőséggel, ebédelj kevesebbet, vacsira meg alig. Bár ez utóbbi igaz, én csak a korábbiakra gondolok most. Szóval nincs bezaba reggel. :-) Én konkrétan délig nemigen vagyok éhes, de ez, ha suliba jársz, elég nehezen kivitelezhető. (Próbálj minél később enni, inkább csak igyál. Bármi jöhet, tej, kakaó, kávé, csak cukrot ne!)

- Ebéd: Na ez legyen a lényeg! És, ha már a lényegnél tartunk, próbáld az összes gourmand-énedet ide összpontosítani! Azaz értem ez alatt, hogy ekkor hódolj az ízeknek! Nem a kalóriának, hanem az ízeknek. Pl. ha salátát eszel, öntsd nyakon balzsamecettel. Zseniális lesz az íze tőle! Próbáld kiélvezni az ebédet!

- Vacsi: nincs!!! Mi van helyette? Megoldás az éhség ellen. Nem hódolunk be a jó kaja csábításának, csak azért egyél, hogy ne halj éhen! És nagyon kalóriaszegényen. Sajtot, almát, kolbászt is akár, ha bírod kenyér nélkül. És csak annyit, hogy ne éhezz. Kevés is elég!

Ami tilos: édesség, nasi, kenyérke, ha lehet a klasszikus köreteket is felejtsd el. (Krumpli, rizs, a tésztaféléket gondolom nem kell kihangsúlyozni...semmilyen formában!)Nem, az olasz tésztát se!

Nekem három hétig meg se mozdult. Aztán elkezdett szépen lecsúszni. Két számmal hordok ma kisebb ruhákat, most pihi van. Jutalomvacsik, volt csokika is mikuláskor, jöhet a töltött káposzta is karácsonykor. Mert az élet szép, ollala! Januártól újra figyelek. Húsvét után jöhet a következő tizes! A sikerélmények után könnyebb lesz!

2011. dec. 20. 22:20
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Ja, és az egészet megküldheted egy kis hajtós ezzel-azzal is. Facsarj narancsot (nem, a 100%-os nem feltétlenül a jó megoldás), és, ha bírod vannak ilyen-olyan teák is. Azokkal óvatosabban. Nekem a por alapú "étvágycsökkentő" izék nem jöttek be, mindegyiktől olyan éhes voltam, hogy a szemem ugrott ki!

A mozgás. Az bizony sokat segít, DE! (És ebben még modell csajok is egyetértenek) Először diétázz, és, ha megáll a kilók mínusza, akkor kezdj el intenzívebben mozogni! Adtál a testednek ezzel egy újabb olyan impulzust, ami eddig nem volt. Ne akarj egyszerre sokat letolni, havi három kiló is látványos eredményt hoz. Szerintem neked elég egy tízest letolnod, és jól fogod magad érezni a bőrödben! Sok sikert!

2011. dec. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!