Kergemacska..tényleg igaz a mondás, hogy mindnekinek más az ami beválik..én ezt tuti nem bírnám:)
Reggeli nélkül meghalok:)
2011. dec. 20. 22:53
12/19 anonim válasza:
Hát megszokás kérdése. Az én anyukám is jól megtömött gyerekkoromban reggel, míg nem egyszer észrevettem, hogy minél később kezdek el kajálni, annál később leszek újra éhes. Így még urambocsá a napi háromszoriból, napi kétszeri is válhat. :-) De tényleg nem vagyunk egyformák, nekem bevált, lehet másnak nem. Csak az a fontos, hogy ne szenvedj nagyon a fogyókúra alatt, mert sokan azért híznak annyira el, meg vissza, mert a sok szenvedés után nagy a vágy a jutalomra, és a jutalom már nem jutalom lesz, hanem újra életmóddá válik. :-(
2011. dec. 20. 23:28
13/19 anonim válasza:
Kergemacska, nagyon tetszik, amit írtál! Én is kb így étkezem, és eddig mindenki letolt, hogy úúristen a reggeli a legfontosabb. Igen, reggelizem is, de csak 12-1 körül( 1-2 tojás általában, vagy egy tejeskávé), aztán 4-5kor ebéd, csirkemell vagy hal, valami zöldséggel vagy néha egy kevés rizzsel( 50 gramm max) vacsira csak egy répa vagy egy kis káposzta, ilyesmi. Örülök, hogy neked bevált, neked eddig nem sok ment le, úgy 3 kiló körül, igaz, hogy csak 2-3 hete csinálom.
2011. dec. 21. 10:29
14/19 anonim válasza:
hát nekem csak annyi volt a fogyókúrám hogy egyetemre jelentkeztem :D szeptember óta minusz 6 kiló :D
2011. dec. 21. 11:47
15/19 anonim válasza:
én úgy fogyókúráztam, hogy 2 hétig csak gyümölcsöt ettem, aztán 2 hónapig meg csak brokkolilevest meg marhahúst, meg gyümölcsöt ettem, és, hogy tartsam magamban a lelket, csokit is
14 kg-t fogytam ezzel, de ez egy kicsit sok volt nekem, és 5 kgt utána visszaengedtem, mert nem akartam egészségtelenül sovány lenni
szóval összesen 9 kg
és tudom, hogy nagyon veszélyes és őrült diéta volt, de teljesen kivoltam akadva, hogy sehogy se tudok lefogyni
2011. dec. 21. 13:03
16/19 anonim válasza:
" ma 10:29"
Fel ne add!!! Tojjál a kilókra, és kapd elő a centit! Nálam előbb jött a látvány, utána a jelentősebb súlycsökkenés. Kitartás!!!!
2011. dec. 21. 23:07
17/19 anonim válasza:
Ezt nekem is orvos mondta. :)
2011. dec. 22. 09:41
18/19 anonim válasza:
mellesleg ha 205 cm vagy akkor 105 körüli az ideális súly neked.. honnan számoltad te ki azt, hogy 5kg?..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!