Szálkásításban kérhetnék segítséget?
Az lenne a kérésem, hogy tudna nekem valaki írni szálkásításhoz NEM KONDITERMI edzést és valami kivitelezhető diétát?! Jó az állóképességem amúgy és én is összeállítottam valamiféle kis edzést, de nem tudom, hogy jó-e. Mint már írtam, nincs lehetőségem konditerembe menni, és futni se mindig, ezért azt intenzív ugrálókötelezéssel helyettesítem időnként. Szeretném, hogy valamiféle kockásodás legyen a hasamon és szép kidolgozott legyek, látszódjanak az izmok. Nem az a célom, hogy tiszta nőies nő legyek, hanem az, hogy sportos és edzett.
Az én kezdő összeállításom:
1. Bemelegítés
2. 2x 5perc váltott lábas ugrálás
3. 3x 10db négyütemű fekvőtámasz
4. 4x 50db lábemelés váltottan (oldalt fekve)
5. 4x 50db felülés
6. 5x 20db normál fekvőtámasz (nem női fekvőtámasz!)
7. 4x 50db guggolás előre nyújtott karral (0,5kg súlyzót fogok)
8. 5x 2perc alkaron nyújtott lábbal a lábfejen támaszkodás
9. 5x 20db guggolásból magasra felugrás
10. 30-45perc ugrálókötelezés/futás
Hát én ezt dobtam össze, minden tudásom bevetettem, dehát nem tudom, hogy sikerült. Remélem valaki tud nekem írni jobbat, hatásosabbat. Diétát azt nem írtam, próbálok figyelni, hogy kb.1200-1300 kalóriát egyek egy nap egészségesen. Hálás köszönetem a segítségért! :)
171cm 64kg
úgy hogy megnézed mennyi fehérje, zsír, szénhidrát van abban amit eszel. a zabban, a rizsben, a csirkében.. mindenben. én mondjuk csak extrém esetekben bonyolítanám ennyire, ha valami versenyformát kell elérni adott időre.
aerob meg azon a tévhiten alapul, hogy ilyenkor főleg zsírt használ el a szervezet, és akkor ezt az edzést kell csinálni. oké, jó ez, de az erősítő edzésed ahogy olvastam még jobb.
ott is sok energiát elhasználsz, amit aztán pótolni kell, de mivel mértékkel eszel ezért a saját zsírodból is égetni kell - és nem töltődik vissza, mert mértékkel eszel. ennyi.
"amit aztán pótolni kell, de mivel mértékkel eszel ezért a saját zsírodból is égetni kell - és nem töltődik vissza, mert mértékkel eszel"
ezen kívül? heti fél kiló fogyást be lehet tervezni. mert annyival eszel kevesebbet, hogy fél kilót fogyj. vagy kiszámolt kalóriák szerint, vagy érzésre, de így csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!