Nincs, ami motiváljon. Szerintetek abbahagyjam?
2 éve váltottam életmódot és leadtam 30 kg-t, most vagyok 93 kg.
A jelenlegi párom imádja a "duci" lányokat, ő nem is akarja, hogy fogyjak. És igazán már én sem. Nem vagyok megelégedve a testemmel, de találok magamra nagyon csini ruhákat, stb.
Viszont magas a vérnyomásom, és hát ezért jó lenne fogyni.. De így nincs, ami motiváljon. A mozgás is már csak egy muszáj, amit nem élvezek. Mit tegyek?
Párod véletlenül nem a mackósabb típusú férfiak közé tartozik? Lehet azért nem akarja, hogy lefogyj, mert ha csinos lennél, akkor ő kövéren rosszul érezné magát melletted, viszont tenni ezellen nem akar.
Meglehet, hogy rossz helyen tapogatózom, de amikor én elkezdtem futni, hogy megszabaduljak néhány kilótól, akkor folyamatosan azt hallgathattam páromtól, hogy ne fogyjak, jól vagyok én így (rajta is csak pár plusz kiló van). Most, hogy én komolyan csinálom, ott tartunk, hogy ő is pedzegeti, hogy eljön velem futni :)
Ha fogyni már nincs is erőd, az egészséges életmódot ne add fel, próbáld tartani a mostani súlyodat, márcsak az egészséged érdekében is. Találj valami másféle sportot, ami újra lelkesedést visz az életedbe, hátha úgy könnyebb lesz. Sok sikert, és ne add fel semmiképpen sem!
az a helyzet, hogy fogyni nem mások miatt kell. nem azért kell, hogy szeressenek.
nem elég motiváció a magas vérnyomás?:) hogy nagy túlsúllyal nehezebb teherbe esni, nehezebb kihordani a babát? hogy ne adj isten játszani se tudnál a kisgyerekeddel?:) (nekem ezek elég motiválóak, azért írtam:) )
viszont ha egészségesen táplálkozol, élsz, nem eszed túl magad és mozogsz is, akkor úgyis fogyni fogsz még. be fog állni egészségesre a súlyod:) szóval semmiképp ne hagyd abba, lassan, de biztosan le fognak a kilók mászni.
ja és még annyit, hogy nem kell 40 kilósra lefogyni! csak hát az egészség az első, és ha a túlsúly miatt magas a vérnyomásod, akkor a párod is meg fogja érteni, hogy még pár kilót fogyni akarsz. :)
De ez az, hogy nagyon nehezen fogyok. Voltam már egy csomó orvosnál emiatt, és semmi problémát nem találtak, több dietetikusnál is voltam, van egy csomó 1200 kcal-os étrendem, és ezeket be is tartom kőkeményen, heti 5x edzek, és így fogyok havi 1,5 kg-t!!
Annyira belefáradtam már. A vérnyomásomra meg szedek gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!