Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motiváljon a továbbiakban?

Mi motiváljon a továbbiakban?

Figyelt kérdés
20 kg sikerült leadnom de most úgy érzem, hogy kicsit megfáradtam és nincs kedvem folytatni
2011. máj. 11. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézegesd a +20 kilós képeidet. Ha nem folytatod, akkor vissza fogsz hízni.
2011. máj. 11. 17:24
 2/5 anonim válasza:
Szerintem meg tarts szünetet, ha most elment a kedved tőle. Sokat akarsz még fogyni amúgy?
2011. máj. 11. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:

nem ismerlek,de küldök egy nagy ölelést és én vagyok boldog hogy sikerült neked!:)

és én vagyok büszke azokra a túlsúlyos emberekre akik akarnak változtatni magukon.tényleg gartulálok!szerintem folytasd,menni fog biztos vagyok benne;D

2011. máj. 11. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is így jártam, nekem sokat nem kellett/kell leadnom. De olyan 3 hónap és 5 kg mínusz után megfáradtam. Elengedtem magam 3 hétig kb (jó, nem annyira durván..) Egy kevéske felesleg felugrott.

Én a hiúságomat használom fel..:) Nem tudtam mi motiváljon, de megtaláltam. Biztos hülyén hangzik, de pl. teszem azt van valaki, aki nagyon tetszik nekem, körül van véve szép és nagyon jó alakú lányokkal.. és ez rendkívül idegesít engem:):):) Hihetetlen, de motivál!:D Így egyik napról a másikra kaptam erőt és lendületet a fogyáshoz.:P

2011. máj. 11. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Még 10kg mínuszba és rendben vagyok, de ha az meglesz akkor sem szabad leálljak mer eléggé hízékony vagyok.

2011. máj. 11. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!