Eszerint étkeznék a továbbiakban, sikerülne szeptemberig elérnem a kívánt súlyt? (lent bővebben)
Reggelire minden nap: 40g(1adag)müzli kis tejjel
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: Sovány hús(csirke,pulyka) friss zöldséggel, v spenót
Uzsi: joghurt/kaukázusi kefír/alma
Vacsora: Friss saláta/natúr joghurt friss gyümölccsel
Napi folyadékmennyiségnek 2,5-3l + mozgás: konditerem, tenisz, leg magic(itthon)
6 után nincs étkezés, max. egy répa elrágcsálni, vagy uborka
Jó pont, hogy a 90 naposra rájöttél hogy S.Z.A.R :D
Viszont nem írtad oda, hogy miből mennyit eszel, kivéve a müzlit, de a többit nem. EZ fontos lenne, másképp nem tudom.
Az viszont rossz pont hogy hat után nem eszel. Nem tudom hogy ki az aki ezt elterjesztette, általában a nők körében, de agyonverném.
Súlyokat is írj légszi.
T: egy banán, vagy egy alma, vagy egy marék meggy/cseresznye, vagy a bogyós gyümölcsökből..
E: kb 20-30dkg-ra gondoltam
U: egy joghurt kb 125g/ vagy kaukázusi kefír ami kb 250g
V: max. 20dkg
súly: 78kh-ról indultam, most vok 73kg. Álomsúly: 60kg és mindenképpen szeptemberig szeretném megközelíteni!:)
Köszi a válaszod!
A második reagálást már nem én írtam. Én az első volnék! :-)
Kiszámoltam neked, azt hogy mit eszel, hogy lásd, mennyit is viszel be, mindezt számszerűsítve. 250 g nak számoltam az ebédednél megevett csirkemellet, és teszkós zabpehely alapú müzlivel számoltam, meg Lidl joghurttal.
Így a kapott értékek:
Össz kcal: 735,9 kcal, édeskevés, ennek a duplája is erős határeset,
Fehérje: 85,6 g, 73 kg ra ez is kevés, duplája kellene, hogy az izombontást kordában tartsd, ami amúgy 100 %ig lehetetlen lenne.
Szénhidrát: 75,4 g, ez sem éppen jó, ez a diéta végstádiumában esetleg elmegy, napi szinten ez már a teljesítmény rovására megy, tehát az edzéseket, pláne ha teniszezel kevésbé fogod bírni. Kevés ch nem egyenlő gyors fogyással.
Zsír: ez is kevés 8.71 g, ez nagyon nem jó így. A zsírok kellenek, van egy szint ami nélkül a zsírvesztés pont hogy eszenciális, többszörösen telítetlen zsírok nélkül nem kivitelezhető. Az össz kalória legalább 20%a zsírból kell származzon. Erre jó a lenmagolaj. bioboltban, gyógynövény drogériában kapható!
Így néz ki a Te étrended:
Bár ezt nem én írtam, de így fest egy helyes diéta,
rendszeres sport mellett, ami optimális fogyási ütemet tart.
Amúgy jó úton jársz, érzed, hogy mit kéne. Sőt hogy őszinte legyek eddig Te vagy a leginkább képben a kérdezők közül ezen az oldalon. És ez jó. Viszont egy jó tanács, hagyd a legmagic-et, fuss inkább, heti 2x20 perccel kezdj, és 5perc futás, 5 perc séta váltakozva. Aztán ha majd jobban megy, akkor futhatsz végig, bár nem tudom milyen a kondid, ha jó akkor vedd úgy hogy nem szóltam csak annyit, hogy fuss ;-)
bármi kérdésed van, írj! sok sikert mindenhez!
Szia!
Sokszor a fogyáshoz vezető út nem olyan nehéz, mint ahogy halljuk. Az első hetekben mindössze annyit kell tenned, hogy megválogatod, hogy mit eszel, és nem a kalória szerint, hanem a szénhidráttartalma szerint. Általában minden termékre rá van írva a szénhidráttartalma, a lényeg, hogy egy nap 20 g szénhidrátnál ne fogyassz többet. Kb. a második napra a felgyűlt szénhidrát a szervezetedből kiürül (esetleg ingerlékenységgel, vagy kis fejfájással járhat ez a pont, de egy szem gyógyszer és többet már nem fogod érezni). Ezután a szervezeted mivel nem kap több szénhidrátot -csak amennyi a működéséhez szükséges-, elkezdi lebontani a raktározott zsírokat. Itt beindul a fogyás. Kb. 2 kg/hét lesz. Ha mozogsz is hozzá, akkor ezt növelheted. Mikor már kezded elérni a kívánt súlyt fokozatosan növelheted a napi szénhidrát bevitelt (5 grammal), hetente. Ezután meg kell majd keresned azt a szénhidrátmennyiséget, amitől nem fogysz, de nem is hízol és azt kb. betartani. Elsőre kevésnek tűnhet a 20 g/nap szénhidrátbevitel, de be lehet tartani, a húsok korlátlanul fogyasztahtók pl. Jó tanács: ha valamire nincs ráírva a szénhidráttartalma keresd meg a google-ban vagy hasonló helyeken :). A súlyod minden nap megmérheted, de kb ugyanabban az időpontban érdemes,a reggeli mosdó után:) h követni tudd az eredményt.
Sok sikert hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!