Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha ezeket iszom? Árt a...

Baj ha ezeket iszom? Árt a fogyókúrának?

Figyelt kérdés
1,5 hónapom van 10 kg-t fogyni mert versenyem lesz! Alig ennék mellette sportolnék,nem kérek olyan válaszokat hogy jaaj fogyj egy héten 1 kg-t az az egészséges blabla..Csak azt szeretném kérdezni hogy ihatok e Coca Cola Zero-t? Ha éhes vagyok akkor innám hogy elvegye kicsit az étvágyam.Elvileg kalóriamentes(asszem 100ml 1-2 kcal)Hízlal?Befolyásolja a diétám?Azt hallottam hogy hízlal..

2012. okt. 18. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"ne dőlj be ennek a 0 kalória szövegnek"

Miért, mi a Zero Cola szerinted? víz, színezék, és édesítő. Ennyi. A vízen kívül vegyianyag az egész. Nulla kalória..

És nem ételről van szó, mert ha lenne 0 kalóriás édes étel, NA, akkor nem lennének túlsúlyos emberek.

2012. okt. 18. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Keveset eszel...nő a gyomorsav + cola, sav.... remélem nem lyukadsz ki

Én a vízre és aszalt eperre vagy répára szavazok

2012. okt. 18. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

elvileg a sport az egészségről kell,hogy szóljon te ostoba.

ahelyett,hogy ekkora ostobaságra készülsz,inkább nézz utána,hogyan táplálkoznak a fitnesz versenyzők-rokonsport-vagy a fitnesz modell versenyzők.

ha mindent jól csinálsz-amit alapból kétlek-akkor fogyhatsz addig 4 kilót.

uh vagy vedd komolyabban a sportodat a jövőben,vagy ne indulj versenyen,ha ennyire macskajancsi vagy,hogy nem tudod hozni az elvárt formát.

2012. okt. 19. 00:20
 14/19 anonim ***** válasza:

A sport nem az egészségről szól, hanem a versengésről, győzelemről. Nem is volt normális, aki kitalálta hogy sportoljanak a beetetett kis magyarok.. helyette normális edzéseket kéne végezni, amik tényleg az egészséget fejlesztik.

Kérdező, ne cólát igyá', hanem ne egyél kenyérféléket, tejféléket. Hús, zöldség táplálkozással javulni fog a formád, fogyni is fogsz.

2012. okt. 19. 12:29
 15/19 A kérdező kommentje:
utolsó utolsó előtti: kenyereket egyek ok(Y) tele van cH-val.Utolsó előtti: az édes anyukádat ostobázzad rendben?:) LESZ*AROM nem érdekel.4 kg nem elég.
2012. okt. 19. 13:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Idézem magam "ne egyél kenyereket, tejféléket"

az utóbbi növekedési hormonokkal, marha inzulinnal és autoimmun folyamatokat kiváltó fehérjékkel van tele.

a kenyér nem csak szénhidráttal, de gluténnal és lektinekkel, tehát toxikus fehérjékkel is büszkélkedhet.

2012. okt. 19. 13:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Szaz szonak is egy a vege: hiaba 0 kalorias, akkor sem segiti a fogyokuradat. Tele van szinezekkel meg egyeb adalekkoal, amelyeket a majadnak kell feldolgoznia, es mivel ezek nagyon mesterseges az egeszsegre karos anyagok, igy tobbnyire elraktarozza a szervezeted valamilyen formaban. A majad nagyon fontos szerv a fogyokuraban es meregtelenitesben, es ugy alapbol az emesztesben, zsirok lebontasaban. Igy ha teheted, segitsd a munkajat, es ne adj neki kolat.
2012. okt. 19. 13:18
 18/19 A kérdező kommentje:
okés akkor ilyet nem iszom..inkább veszek citromot és iszok limonádét édesítővel.Azt lehet?
2012. okt. 19. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Mivel akarsz édesíteni..? Lehetni mindent lehet, van amit a törvény büntet de hát.. lehetni lehet.

Ha veszel xilitet vagy steviát (ez eléggé ütős ízvilágra :D) akkor jól jársz. Teszkós, szintetikus lóf.asz édesítő vegyszerekkel majdnem ott tartanál mint a kólával, de hát nem fogsz belehalni (csak teszel érte egy lépést).

Én azt mondom inkább méz (vagy cukor) mint a szinti édesítők, de ez az én véleményem.

És mint írtam a nyírfa 'cukrot', steviát pártolom mellékhatások híján.

2012. okt. 25. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!