Baj ha ezeket iszom? Árt a fogyókúrának?
"ne dőlj be ennek a 0 kalória szövegnek"
Miért, mi a Zero Cola szerinted? víz, színezék, és édesítő. Ennyi. A vízen kívül vegyianyag az egész. Nulla kalória..
És nem ételről van szó, mert ha lenne 0 kalóriás édes étel, NA, akkor nem lennének túlsúlyos emberek.
Keveset eszel...nő a gyomorsav + cola, sav.... remélem nem lyukadsz ki
Én a vízre és aszalt eperre vagy répára szavazok
elvileg a sport az egészségről kell,hogy szóljon te ostoba.
ahelyett,hogy ekkora ostobaságra készülsz,inkább nézz utána,hogyan táplálkoznak a fitnesz versenyzők-rokonsport-vagy a fitnesz modell versenyzők.
ha mindent jól csinálsz-amit alapból kétlek-akkor fogyhatsz addig 4 kilót.
uh vagy vedd komolyabban a sportodat a jövőben,vagy ne indulj versenyen,ha ennyire macskajancsi vagy,hogy nem tudod hozni az elvárt formát.
A sport nem az egészségről szól, hanem a versengésről, győzelemről. Nem is volt normális, aki kitalálta hogy sportoljanak a beetetett kis magyarok.. helyette normális edzéseket kéne végezni, amik tényleg az egészséget fejlesztik.
Kérdező, ne cólát igyá', hanem ne egyél kenyérféléket, tejféléket. Hús, zöldség táplálkozással javulni fog a formád, fogyni is fogsz.
Idézem magam "ne egyél kenyereket, tejféléket"
az utóbbi növekedési hormonokkal, marha inzulinnal és autoimmun folyamatokat kiváltó fehérjékkel van tele.
a kenyér nem csak szénhidráttal, de gluténnal és lektinekkel, tehát toxikus fehérjékkel is büszkélkedhet.
Mivel akarsz édesíteni..? Lehetni mindent lehet, van amit a törvény büntet de hát.. lehetni lehet.
Ha veszel xilitet vagy steviát (ez eléggé ütős ízvilágra :D) akkor jól jársz. Teszkós, szintetikus lóf.asz édesítő vegyszerekkel majdnem ott tartanál mint a kólával, de hát nem fogsz belehalni (csak teszel érte egy lépést).
Én azt mondom inkább méz (vagy cukor) mint a szinti édesítők, de ez az én véleményem.
És mint írtam a nyírfa 'cukrot', steviát pártolom mellékhatások híján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!