Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj ha ezeket iszom? Árt a...

Baj ha ezeket iszom? Árt a fogyókúrának?

Figyelt kérdés
1,5 hónapom van 10 kg-t fogyni mert versenyem lesz! Alig ennék mellette sportolnék,nem kérek olyan válaszokat hogy jaaj fogyj egy héten 1 kg-t az az egészséges blabla..Csak azt szeretném kérdezni hogy ihatok e Coca Cola Zero-t? Ha éhes vagyok akkor innám hogy elvegye kicsit az étvágyam.Elvileg kalóriamentes(asszem 100ml 1-2 kcal)Hízlal?Befolyásolja a diétám?Azt hallottam hogy hízlal..

2012. okt. 18. 20:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

nem! még az egészségesnek embernek sem! a coca colát inkább öntsd a wc-be nagyon jól oldja a vízkövet!

azt hogy ráírják hogy zero az csak egy nagy marketingfogás, mellette televan káros adalékkal

2012. okt. 18. 20:56
 2/19 A kérdező kommentje:
mi nem? Van benne cukor?
2012. okt. 18. 20:57
 3/19 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a mesterséges édesítőszerek is ugyan úgy hizlalnak, mint a cukor. de pl gondolj bele, hogy vannak a cukorbetegeknek készült édesítőszeres édességek. ugyan annyi kalóriát tartalmaznak, ugyan úgy hízik tőle az ember, pedig elvileg nincs benne cukor
2012. okt. 18. 21:04
 4/19 A kérdező kommentje:
jaja:D de van olyan édesítő ami kalóriás szóval csak annyi h nincs benne cukor...de van ami 0 kalóriás.
2012. okt. 18. 21:05
 5/19 anonim ***** válasza:

itt vanna az összetevők

Összetevők: szén-dioxid, színezék:szulfitos-ammóniás karamell, savanyúságot szabályozó anyagok: foszforsav és nátrium-citrát, édesítőszerek:nátrium-ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám, aromák, koffein.

Fenil-alanin-forrást tartalmaz!

ezek az édesítőszerek nagy étvágyat csinálnak illetve hosszas fogyasztásuk cukrobetegséget okoz, ezért nem javaslom a kólát! egyébként ha cukor lenne benne akkor az lenne a legtermészetesebb összetevő az összes közül

2012. okt. 18. 21:07
 6/19 A kérdező kommentje:
ja értem..de csak rövid ideig másfél max 2 hónapig innám utána nem is innák..egyékbként utálom.Szóval hízhatok tőle?
2012. okt. 18. 21:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Milyen versenyed lesz amúgy, ha nem titok?
2012. okt. 18. 21:11
 8/19 A kérdező kommentje:
aerobik:)
2012. okt. 18. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
ne dőlj be ennek a 0 kalória szövegnek. ha tényleg így lenne, akkor az édesszájú túlsúlyos emberek nem lennének gondban és gyerekjáték lenne a fogyókúra, de láthatod, hogy nem így van.
2012. okt. 18. 21:18
 10/19 anonim ***** válasza:
En nem ertem, hogyan tudjak emberek meginni a kolat. Neharagudj kedves kerdezo :-) Mosogatolet is ihatnal ennyi erovel :D Szerintem inkabb igyal zolteat mezzel, citrommal, az meg segit is az anyagcserednek.
2012. okt. 18. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!