Ha valaki hánytatással fogyott kb.10-15 kilot, akkor az vissza fog rá jönni?
Vagy örökre hánytatnia kell magát, hogy ne jöjjön vissza?
Aggódom a barátnőmért, mert így lefogyott, azt mondja, hogy ha eléri az álomsúlyt, akkor abbahagyja, de szerintem még nem hagyta abba.
szolj a családnak orvosnak stb.. ezt hivják bulémiának és nem fog leállni vele...
hánytatás:
fogsz egy lábast ami félig van babbal, ez a abrátnőd msotani sulya... beleteszel babot majd kiveszel többet és így tovább amig ki nem ürül a fazék, (barátnőd eléri a kivánt sulyt) majd ujra raksz bele babot de már nem veszel kibelőle (nem hányik) szerinted vissza megy rá a suly?
arról nem is beszélve hogy a gyomrát is tönkre teszi meg a nyelőcsővét is szét maratja a gyomorsavval
kamuzik.
ezt nem a súlyuk miatt csinálják elsősorban,hanem mert öngyűlölő,önbüntető mély depressziósok.
az csak egy dolog,hogy ráfogja a súlyára ha kérdezik róla,de ettől ez sokkal súlyosabb lelki állapot.
Pff, beteg.
Hánytatással nem fogyott, az koplalásnak számít (tápanyagok felszívódás előtt ürülnek) koplalással pedig csak víz, bélsár és izomveszteség van :)
(he he)
Hánytatással fogyni... Te jó ég! Ez az amit sosem fogok felfogni ép ésszel. Pedig aztán én is sokmindenre képes vagyok, hogy fogyjak, de ez az amire sosem lennék képes. Tönkreteszi a gyomrát, a nyelőcsövét, arról meg nem is beszélve, hogy a gyomorsav egy idő után ki fogja kezdeni a fogzománcát is és le fognak rohadni a fogai... A vitaminhiányos állapotról és a tápanyaghiány miatt fellépő szívelégtelenségről már ne is beszéljek... :-/
Azt ajánlom mielőbb szólj valakinek, amíg még visszafordítható a folyamat a barátnődnél!!!
Pedig így fogyott le nagyon sokat.
Amúgy még böszke is rá:(
Azt mondta, hogy így legalább jól is lakik, hiszen egyszer megeszi azt a sok kaját, de utána ki is jön. Bár volt, hogy elmentünk enni egy hamburgert, jó nagyot, megettük, ő utána elment a mosdóba...
De kb. 1 óra múlva megint éhes volt.
Most már vékony nagyon, és azt mondta, ha eléri ezt, akkor abbahagyja, de nem hagyta szerintem.
Szülei nem is foglalkoznak vele.
nekem is volt ilyen ismerősőm ő is büszke volt magára :((
nagyon undorító dolog..löttyedt lesz és vékony remek karrier
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!