Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki hánytatással fogyott...

Ha valaki hánytatással fogyott kb.10-15 kilot, akkor az vissza fog rá jönni?

Figyelt kérdés

Vagy örökre hánytatnia kell magát, hogy ne jöjjön vissza?

Aggódom a barátnőmért, mert így lefogyott, azt mondja, hogy ha eléri az álomsúlyt, akkor abbahagyja, de szerintem még nem hagyta abba.

2012. okt. 11. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szolj a családnak orvosnak stb.. ezt hivják bulémiának és nem fog leállni vele...

hánytatás:

fogsz egy lábast ami félig van babbal, ez a abrátnőd msotani sulya... beleteszel babot majd kiveszel többet és így tovább amig ki nem ürül a fazék, (barátnőd eléri a kivánt sulyt) majd ujra raksz bele babot de már nem veszel kibelőle (nem hányik) szerinted vissza megy rá a suly?

arról nem is beszélve hogy a gyomrát is tönkre teszi meg a nyelőcsővét is szét maratja a gyomorsavval

2012. okt. 11. 20:13
 2/8 anonim ***** válasza:
a barátnőd hülye ne haragudj.....ha abbahagyja és nem az lesz amit az előző irt akkor még dagadtabb lesz
2012. okt. 11. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:

kamuzik.

ezt nem a súlyuk miatt csinálják elsősorban,hanem mert öngyűlölő,önbüntető mély depressziósok.

az csak egy dolog,hogy ráfogja a súlyára ha kérdezik róla,de ettől ez sokkal súlyosabb lelki állapot.

2012. okt. 12. 01:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Pff, beteg.

Hánytatással nem fogyott, az koplalásnak számít (tápanyagok felszívódás előtt ürülnek) koplalással pedig csak víz, bélsár és izomveszteség van :)

(he he)

2012. okt. 12. 10:25
 5/8 anonim válasza:

Hánytatással fogyni... Te jó ég! Ez az amit sosem fogok felfogni ép ésszel. Pedig aztán én is sokmindenre képes vagyok, hogy fogyjak, de ez az amire sosem lennék képes. Tönkreteszi a gyomrát, a nyelőcsövét, arról meg nem is beszélve, hogy a gyomorsav egy idő után ki fogja kezdeni a fogzománcát is és le fognak rohadni a fogai... A vitaminhiányos állapotról és a tápanyaghiány miatt fellépő szívelégtelenségről már ne is beszéljek... :-/

Azt ajánlom mielőbb szólj valakinek, amíg még visszafordítható a folyamat a barátnődnél!!!

2012. okt. 12. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:

Pedig így fogyott le nagyon sokat.

Amúgy még böszke is rá:(

Azt mondta, hogy így legalább jól is lakik, hiszen egyszer megeszi azt a sok kaját, de utána ki is jön. Bár volt, hogy elmentünk enni egy hamburgert, jó nagyot, megettük, ő utána elment a mosdóba...

De kb. 1 óra múlva megint éhes volt.

Most már vékony nagyon, és azt mondta, ha eléri ezt, akkor abbahagyja, de nem hagyta szerintem.

Szülei nem is foglalkoznak vele.

2012. okt. 12. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen ismerősőm ő is büszke volt magára :((

nagyon undorító dolog..löttyedt lesz és vékony remek karrier

2012. okt. 12. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Úgy van a hánytatással gyórsan lehet fogyni én 13nap alatt lefogytam 8kilót.
2023. febr. 17. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!