Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki milyen módszerrel, mennyi...

Ki milyen módszerrel, mennyi idő alatt mennyit fogyott?

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket csak olyanoktól várok akiknek nem vált be valamelyik déáta, aki sosem próbálta ne is kommenteljen pls!
2012. szept. 29. 08:26
 1/5 anonim válasza:
33%
90 napos dietaval,23 kilot fogytam,de edzettem is mellette.
2012. szept. 29. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi nemtudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol de akármelyiket is csinálod, hogy tudtad kivitelezni amikor nem voltál otthon? miket ettél?
2012. szept. 29. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 1 hónap alatt fogytam 6 kilót, normálisan ettem reggelit és ebédet emellett naponta 1 liter méregtelenítő teát ittam és jártam kocogni kb. fél órát minden nap.Jajj és azt majdnem elfelejtettem hogy délután 5 után már nem ettem.
2012. szept. 29. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
105 kilorol fogytam 85kilora fel ev alatt, de még mindig fogyozok, majd remellem valamikor elérem legalabb a 60kgt is :), de van idom nem sietek sehova, amugy csak annyi h nem eszek tésztat, más mindent, pláne hust, azt nagyon sokat..és zoldséget is imadom szerencsére, gyumolcsoket nem nagyon, de azert a grapefruit johet..sok vizet iszom, magneziumot és Bvitamint eszek, zold teázom..sportolni eddig nem igazan sportoltam mert nagy volt a sulyfelesleg, csak úsztam meg iesmik, intenzivet nem sportoltam, de nagyon sokat sétalok temposan mert a munkahelyem a vonatallomastol 4km-re van..azthiszem ennyi :)
2012. szept. 29. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:

negatív tapasztalat :78,5 ből paleoval semmit (80 lett a vége)

pozitív

79 ből 74,5 egy 37 nap alatt kalória számolás(ch150-165g,fehérje 100-110 fehérje zsír 35g alatt) ,súlyzózás itthon és gyaloglás 1 óra kétnaponta

2012. szept. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!