Ki milyen módszerrel, mennyi idő alatt mennyit fogyott?
Figyelt kérdés
Negatív kommenteket csak olyanoktól várok akiknek nem vált be valamelyik déáta, aki sosem próbálta ne is kommenteljen pls!2012. szept. 29. 08:26
1/5 anonim válasza:
90 napos dietaval,23 kilot fogytam,de edzettem is mellette.
2/5 A kérdező kommentje:
bocsi nemtudom, hogy tanulsz-e vagy dolgozol de akármelyiket is csinálod, hogy tudtad kivitelezni amikor nem voltál otthon? miket ettél?
2012. szept. 29. 08:51
3/5 anonim válasza:
Én 1 hónap alatt fogytam 6 kilót, normálisan ettem reggelit és ebédet emellett naponta 1 liter méregtelenítő teát ittam és jártam kocogni kb. fél órát minden nap.Jajj és azt majdnem elfelejtettem hogy délután 5 után már nem ettem.
4/5 anonim válasza:
105 kilorol fogytam 85kilora fel ev alatt, de még mindig fogyozok, majd remellem valamikor elérem legalabb a 60kgt is :), de van idom nem sietek sehova, amugy csak annyi h nem eszek tésztat, más mindent, pláne hust, azt nagyon sokat..és zoldséget is imadom szerencsére, gyumolcsoket nem nagyon, de azert a grapefruit johet..sok vizet iszom, magneziumot és Bvitamint eszek, zold teázom..sportolni eddig nem igazan sportoltam mert nagy volt a sulyfelesleg, csak úsztam meg iesmik, intenzivet nem sportoltam, de nagyon sokat sétalok temposan mert a munkahelyem a vonatallomastol 4km-re van..azthiszem ennyi :)
5/5 anonim válasza:
negatív tapasztalat :78,5 ből paleoval semmit (80 lett a vége)
pozitív
79 ből 74,5 egy 37 nap alatt kalória számolás(ch150-165g,fehérje 100-110 fehérje zsír 35g alatt) ,súlyzózás itthon és gyaloglás 1 óra kétnaponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!