Ti egyik napról a másikra kezditek a diétát?
Figyelt kérdés
Halottam olyat, hogy jobb kitűzni egy időpontot (itt nem évekkel későbbre gondolok hanem maximum 1 hétre)és lelkileg felkészülni rá. Én jövőhéten szeretném elkezdeni csak még kutatok, hogy pontossan mi lenne a legjobb. Akik fogytad őket kérem osszák meg velem, hogy egyik napról a másikra vagy volt pár nap "felkészülés"?2012. okt. 10. 20:16
1/9 anonim válasza:
én úgy csináltam hogy pl. szept 27.én eldöntöttem hogy okt. 1től fogyózok. fontos hogy mindig tudd hogy mikor kezded. és a okt1et jobban megtudom jegyezni mint a szept. 27.ét
2/9 anonim válasza:
sokan mondják, hogy nem érdemes halogatni, de szerintem igen is rá kell készülni, mert a fogyás mindig agyban dől el.
4/9 anonim válasza:
Hát ja. Én se úgy csináltam, hogy szerda délelőtt elkezdtem, azelőtt meg bevágtam 2 tábla csokit. Eldöntöttem, hogy fogyókúra, akkor én is mint az előző, október. 1-je óta.
5/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy kezdessz neki. Ha meg van benned a kitartas, akkor betartod a dietat, ha nincs, akkor nem. Ez ilyen egyszeru. En egyik nap fogtam magam, es neki kezdtem. Ez volt 4 honapja es 18 kg-al vagyok konnyebb. Keress valamit , ami nagyon motival es akarat ero legyen sok. Hajra ;)
6/9 anonim válasza:
Mondok hülyeséget. Valamiért én mégis ezt alkalmazom. Valaki egyszer azt mondta, hogy fogyni a fogyó holddal kell kezdeni. Illetve a menstruációmhoz igazítom (amennyiben lány vagy persze). Menstruáció előtti fogyókúrázás nálam nem jön be.
7/9 anonim válasza:
Nálam nem működött, h majd ekkor meg ekkor kezdem. Egy nap úgy döntöttem, mától vége a zabálásnak stb. Onnantól kezdve számolom a kalóriákat, nem eszem cukrot és a fehér lisztet is próbálom kerülni, semmi cukros lötty. És bevált, már 5 kilót fogytam, szép lassan. Nem lehet folyton halogatni, mert akkor sosem kezdi el az ember, legalábbis én így látom. De ez emberfüggő, kinek mi jön be.
8/9 anonim válasza:
Én egyik napról a másikra, méghozzá azért, mert bekattantam.
Anno, mikor kitűztem célul, valahogy sose ment, mert nem igazán volt bennem meg az erő, de így...
Már 1 hónapja nyomom, 5 kiló mínusz, és nincs megállás.
9/9 anonim válasza:
Egy hétvégén döntöttem el hogy ennek vége valamit kezdenem kell magammal.Hétfőtől aztán nem ettem kenyeret,cukrot semmilyen formában,se tészta,se krumpli, na jó hétvégén azért nem olyan szigorúan!2 hónap alatt ment le 5.5 kg,lassan halad de elégedett vagyok és nem koplalok.még 2-3 kg-ot szeretnék leadni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!